Öztrak Büyükşehir'e Dar Geliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin büyük otobüsleriyle devreye girdiği toplu taşımacılıkta güzergâhın Öztrak Caddesi'ndengeçmesi çileyi kördüğüme dönüştürdü. ?

Çerkezköy 21.02.2017 22:34:00 0
Öztrak Büyükşehir

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekirdağ’ın tüm ilçelerine yönelik otobüs seferleri kapsamında Saray, Kapaklı, Çerkezköy ve Çorlu hattında da yolcu taşımacılığına kısa bir süre önce başlanmıştı. Ancak hattın güzergâhı olan Öztrak Caddesi'nde yaşanan yoğun park ve yolun darlığı sebebiyle zaman zaman zor anlar yaşanırken, trafik tıkanma noktasına geliyor.

 

CADDE DAR GELİYOR

 

Tek saatlerde hareket eden Büyükşehir'e ait ulaşım aracının Çerkezköy güzergahında yaşanan trafik sorunu artık sabırları tüketmişe benziyor. Öztrak Caddesi'nin otobüse nazaran dar olması ve park eden araçların yoğunluğu sebebiyle geçemeyen otobüs trafiği durma noktasına getirirken, arap saçına dönen trafiğe yakalanan sürücülere sabır dilemekten başka bir şey düşmüyor.

 

GÜZERGÂH DEĞİŞMELİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi'nin konuya ilişkin bir çözüm getirmesini isteyen sürücüler, Namık Kemal Bulvarı'nın geçiş güzergahı olarak kullanılması gerektiği görüşünde fikir birliğine varmışçasına konuşurken, güzergahın değişip değişmeyeceği konusunda henüz bir çalışma başlatılmış değil.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10