Hayırsever Şenel'in Okulu İçin Protokol İmzalandı

Çerkezköy'e hayırsever vatandaş Yusuf Şenel tarafından yaptırılacak olan 32 derslikli okul için protokol imzalandı.

Çerkezköy 24.02.2017 11:18:00 0
Hayırsever Şenel

PROTOKOL İMZALANDI

 

Tepe Bölgesi’nde yapılacak olan okul için protokole imzalar Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ile hayırsever Yusuf Şenel tarafından atıldı. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş sosyal medyadan yaptığı duyuruda tüm bürokratlara ve hayırsever Yusuf Şenel’e teşekkür etti.

 

MUTLULUĞÜUNU SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

 

Tekirdağ Valiliği’nde düzenlenen Protokol imza töreninin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile mutluluğunu dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, şu ifadelere yer verdi; “Bugün görev hayatımda en mutlu günlerimden birini yaşadım. İlk defa Tekirdağ Milletvekilimiz Ayşe Doğan tarafından açıklanan hayırseverimiz Yusuf Şenel tarafından İlçemiz Tepe bölgesinde 32 derslikli olarak yaptırılacak olan, kullanılabilecek 45 dersliği bulunan her şeyiyle özel, spor alanları, laboratuvarları ile Tepe bölgemizde önümüzdeki yıllarda derslik sorununu çözecek okulumuzun Sayın Valimiz Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Sayın Atilla Selami Abban, Hayırseverlerimiz Yusuf Şenel ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Halis İşler beyin katılımıyla protokol imza törenini yaptık. Okulumuzun her şeyi hayırseverimiz tarafından tamamlanacaktır. Çerkezköy’ümüze, Tekirdağ ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza ve Sayın hayırseverimiz Yusuf Şenel beye teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun”

 

YENİ BİR İSİM DAHA EKLENDİ

 

Çerkezköy’de eserleriyle tanınan Hacı Fahri Zümbül, Hayırseverler Hasan Gülkaya, Müjgan-Serkan Karagöz çifti ile Seval-Ahmet Çetin çiftlerinin ardından yeni bir hayırsever de Yusuf Şenel olmuş oldu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10