Karadeniz Sevenler Derneği'nde sıra kadın kollarında

İlk kongresi sonrası ilk icraatta kahvaltılı toplantıda üyeleri buluşturan Karadeniz Sevenler Derneği Başkanı Taner Diş öncelikli hedeflerinin dernek içinde kadın kolları kurmak olduğunu söyledi.

Çerkezköy 27.02.2017 20:45:00 0
Karadeniz Sevenler Derneği

Geçtiğimiz günlerde ilk genel kongresini gerçekleştirerek kurucu Başkan Taner Diş ile yola devam eden Karadeniz Sevenler Derneği önceki gün dernek binasında üyelerin katılımı ile kahvaltı programı gerçekleştirdi. Başkan Diş, "Karadeniz'i seven herkese kapımız açıktır. Hayır ve yardımlarımıza devam ediyoruz" diyerek yakın zamanda yapacakları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

 

MESLEKLERİNİ KONUŞTULAR

 

Kongre sonrası kurucu başkan ile yoluna devam eden Karadeniz Sevenler Derneği'nin üyeleri önceki gün dernek binasında düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. 100'e yakın üyenin dâhil olduğu kahvaltıda üyeler kendi aralarında kaynaşma fırsatı yakalarken, meslek kolları hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

 

HERKESE KAPIMIZ AÇIK

 

Kahvaltının ardından üyeler ile fikir alış verişinde bulunan Başkan Taner Diş yaptığı konuşmasında, "Karadeniz'i seven herkese kapımız açıktır, yeter ki Müslüman olsun. Burada her memleketten üyemiz var ve güzel bir birliktelik ortamı doğuyor. Kadın kollarımızı da oluşarak daha güzel işlere imza atacağız" dedi.

 

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE

 

Geçmiş dönemlerde yapılan hayır ve yardımlar hakkında açıklamalarda bulunan Diş, "Daha önce çocuğunun ameliyatı için para bulmakta güçlük çeken birinin çocuğunu ameliyat ettirdik, koli koli kumanya yardımlarımız oluyor. Düğün ve cenazelerde üyelerimizin yanında kalabalık bir şekilde oluyoruz, işi olmayana iş buluyor, ticaretle uğraşan üyelerimize müşteri dahi gönderiyoruz. Bir dernek daha ne yapsın" diyerek geçmiş dönemde yapılan faaliyetleri anımsattı.

 

ŞİMDİDEN DAVETTE BULUNDU

 

İlerleyen dönemlerde hamsi şöleni düzenleyeceklerini kaydeden Başkan Diş, "Binin üzerinde üyesi bulunan bir derneğiz ve gün geçtikçe büyüyen bir aile oluyoruz. Mart ayı içerisinde hamsi şöleni düzenleyerek Karadeniz'i sevenler ile birlikte olacağız. Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu ve diğer ünlü sesleri aramızda göreceğiz. Konser çalışmaları yapıyoruz. Kadın kollarımız burada altın günü ve çeşitli etkinlikler düzenleyecek her türlü sosyal, kültürel faaliyetlerimiz ile hizmet vermeye devam edeceğiz" diyerek düzenlenecek etkinliklere herkesi şimdiden davet etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10