Zehircilere Zehir Hafiye!

Çerkezköy'de uyuşturucular ile halkı zehirleyen zehir tacirlerine Çorlu KOM ekipleri nefes aldırmıyor. Zehircilere zehir hafiye kesilen polisler yüklü miktarda uyuşturucuya el koydu. Dört kişi gözaltına a

Çerkezköy 2.03.2017 13:39:00 0
Zehircilere Zehir Hafiye!

Uyuşturucu konusunda etkin ve kararlı bir şekilde mücadele yürüten Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, zehir tacirlerinin mesken tuttuğu Bağlık Mahallesi Küme Evlerine operasyon düzenledi. Dört kişinin gözaltına alındığı operasyonda çok sayıda içime hazır fişek ele geçirildi.

 

OPERASYON VAKTİ

 

Çorlu KOM ekipleri önceki gün düzenledikleri operasyonda 4 kişiyi gözaltına alırken, çok sayıda da uyuşturucu madde ele geçirdi. Bağlık Mahallesi Küme Evler mevkiini mesken tutan uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda polis görev aldı. Operasyon kapsamında dört kişi gözaltına alınırken, boş bir alanda bulunan çadır içinde de çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

ADLİYEYE ÇIKARILDILAR

 

Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el koyan Çorlu KOM ekipleri şüphelileri ifadelerine başvurmak üzere gözaltına aldı. Dört şahıs Çorlu İçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından dün Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde alınan sağlık raporlarının ardından Adliye’ye çıkarıldılar. Savcılık sorgusunun ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen zanlılardan üçü serbest bırakılırken, biri tutuklanarak Cezaevine gönderildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10