Bir moral kahvaltısı da Bekiroğlu'ndan

Süper Amatör Lig'in namağlup lideri olan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'a moral kahvaltıları aralıksız devam ediyor. Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu dün organiz

3.03.2017 20:31:00 0
Bir moral kahvaltısı da Bekiroğlu

ERBAY BEKİROĞLU FUTBOLCULARI KAHVALTIDA AĞIRLADI

 

Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu, dün organize ettiği kahvaltı programında 1911 Çerkezköysporlu futbolcular ile yönetimi ağırladı. Pera Pastanesi’nde saat 10.00’da düzenlenen moral kahvaltısına tüm futbolcuların yanı sıra teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı.

 

FUTBOLCULARA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kahvaltı programının ardından konuşan Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu, sportif faaliyetlere desteklerinin aralıksız devam edeceğini ifade ederek, “Her maçınıza geldiğimiz gibi bundan sonra da sizleri en iyi şekilde desteklemeye devam edeceğiz. Ligde namağlup olarak lider durumdasınız ve sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleyeceğinize inanıyoruz. Geri kalan maçlarınızda hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

 

HERKESİN DESTEK OLMASI LAZIM

 

Çerkezköy esnafı kadar diğer vatandaş ve futbolseverlerinde 1911 Çerkezköyspor takımına sahip çıkmaları gerektiğini sözlerine ekleyen Bekiroğlu, “şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen 1911 Çerkezköyspor takımı ve yönetimine moral ve motivasyon sağlamak amacıyla bu programı organize ettim” diye konuştu.

 

BAYIR BUCAK TÜRMENLERİNE DE YARDIMDA BULUNMUŞTU

 

Kahvaltıyı organize eden Bekiroğlu, konuşmasını tamamlamasının ardından takım kaptanı Deniz Sert tarafından kendisine forma ve atkı hediye edildi. Diğer yandan Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu, geçtiğimiz yıl STK’lar ile başlattığı kampanya kapsamında Bayır Bucak Türkmenlerine insani yardım malzemeleri göndermişti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10