Meclis Şenel'in Okuluna Yer Açtı

Çerkezköy Belediye Meclisi'nde mart ayı meclisi, ikinci oturumla tamamlandı. Hayırsever Yusuf Şenel tarafından yaptırılacak okul için ilgili arsa üzerinde çekme paylarında değişime gidildi.

Çerkezköy 3.03.2017 20:42:00 0
Meclis Şenel

Çerkezköy Belediyesi Meclisi’nin mart ayı toplantısının ikinci oturumu Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında gerçekleşti, ikinci oturum ile mart ayı toplantısı tamamlandı. Toplantıda bir önceki mecliste komisyonlara havale edilen konular görüşülerek karara bağlandı.

 

HİSSELER SATIŞA ÇIKARTILDI

 

İkinci oturumda ilk olarak Çerkezköy İlçesi sınırları içerisinde muhtelif parsellerdeki belediye hisselerinin satışının müzakeresi görüşüldü. Bir hisse satışı oy çokluğu, diğer hisse satışları ise oy birliği ile kabul edildi.Ardından Plan ve Proje Müdürlüğü’nün İstasyon Mahallesi 1593 ada 1 parsele ait uygulama imar planı değişikliği hakkındaki 20.02.2017 tarih 33 sayılı müzekkeresinin müzakeresi görüşüldü. İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı.

 

HAYIRSEVER ŞENEL’E TEŞEKKÜR

 

Başkan Akay ilgili gündem maddesine dair, Tepe Emlak Konutları Bölgesi’nde hayırsever Yusuf Şenel tarafından 42 derslikli bir okul yapılacağını ve bu okulun protokolünün imzalandığını belirterek, “11 bin metrekare büyüklüğündeki arsaya bir okul daha yapılabilmesi için çekme mesafelerinde rahatlama yapıldı. Okulu yaptıracak olan hayırsever Yusuf Şenel’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

OY BİRLİĞİYLE

 

Okul yerinin plan tadilatının yapılmasının ardından Plan ve Proje Müdürlüğü’nün Kızılpınar Revizyon Uygulama İmar Planı ve Veliköy Revizyon Uygulama İmar Planı plan notları değişikliği hakkındaki 20.02.2017 tarih 34 sayılı müzekkeresinin müzakeresi de görüşülerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Plan ve Proje Müdürlüğü’nün Veliköy Sanayi Uygulama İmar Planı Plan Notları ve Çerkezköy 6. Etap Uygulama İmar Planı Plan Notları değişikliği hakkındaki 20.02.2017 tarih 35 sayılı müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek yine İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.

 

AYLIK ÖDENEĞİ BELİRLENDİ

 

Halil İbrahim Erkan’ın 23.01.2017 tarih bila sayılı İstasyon Mahallesi 1577 ada 3 no’lu parsele ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği hakkındaki talebi de İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.Gündemin son maddesinde yer alan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Meclis Üyesi Enver Bayram’ın aylık ödeneğinin, Belediye Başkanı ödeneğinin 2/3’si olması, eclis tarafından oy birliği ile kabul edilmesi ile gündem maddeleri tamamlandı.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10