BOŞ KALEYE "GOL" ATTI AMA "OFSAYT"A YAKALANDI

Çerkezköy'de hizmet veren bir halı sahada meydana gelen hırsızlık olayında kimliği tespit edilemeyen şahıs dört kişinin telefon ve cüzdanlarını çalarak kayıplara karıştı. Adeta boş kal

Çerkezköy 3.03.2017 20:44:00 0
BOŞ KALEYE

KAYIPLARA KARIŞTI

 

Önceki akşam meydana gelen hırsızlık olayında kimliği belirlenemeyen şahıs iki adet telefon ve iki adet cüzdan çalarak ortadan kayboldu. Çerkezköy’de futbolseverlere hizmet veren bir halı sahada meydana gelen hırsızlık olayı iddiaya göre şu şekilde gelişti: Bir grup futbolsever maç yapmak için halı sahaya gelerek kendilerine ayrılan saati beklemeye başladı.

 

KAMERALARA YANSIDI

 

22.00-23.00 saatleri arasında maç sürerken kimliği tespit edilemeyen bir şahsın sahada maç yapan oyuncuların kitli olan soyunma odasını bir şekilde açarak içeri girmesi kamera kayıtlarına yansıdı. Maçın ardından giyinmek üzere soyunma odasına giden gençler kapının açık olduğunu fark etmeleriyle büyük bir şaşkınlık yaşadı.

 

İKİ TELEFON İKİ CÜZDAN

 

Şaşkınlığı üzerinden kısa süre içinde atan gençler hemen çantalarını kontrol ederken, dört kişiden ikisinin cep telefonu, diğer iki kişinin de cüzdanlarının çalındığı belirlendi. Durumun halı saha yönetimine bildirilmesinin ardından olay yerine intikal eden polis ekipleri, kamera görüntülerini inceleyerek hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsın görüntülerine ulaşmayı başardı.

 

KİMLİK TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Emniyet güçleri gerçekleştirilen hırsızlık olayının ardından kameralara yansıyan şahsın kimlik tespit çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10