Vezirköprülüler'den Kaymakam Yüzer'e ziyaret

Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kapaklı Kaymakamlığı'na atanan Mehmet Yüzer'i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Kapaklı 7.03.2017 19:55:00 0
Vezirköprülüler

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİLER

 

Ziyarette Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil’e Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Enes Yıldız, Rasim Yeşilova, Ahmet Kaya ve Sadık Kapusuz eşlik etti. Ziyarette konuşan Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’e yeni görenin hayırlı olması temennisinde bulunurken, yeni görevinde başarılar diledi.

 

DESTEĞE HAZIRIZ

 

Her vatansever gibi Vezirköprülülerinde vatanına, milletine, devletine bağlı insanlar olduğunu söyleyen Çil, “Kapaklı Kaymakamlığı olarak ilçemizin, ülkemizin menfaati için yapacağınız her türlü organizasyon ve etkinlikte sizlerin destekçisi olmaya hazırız.” dedi. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de Başkan Adem Çil ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ederken, Kapaklı Kaymakamlığı olarak derneğin düzenleyeceği kültürel ve sosyal etkinliklerde desteğe hazır olduklarını belirtti.

 

SEMAVER HEDİYE ETTİLER

 

Ziyarette, Kaymakam Mehmet Yüzer’e Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Samsun Vezirköprü ilçesinin simgelerinden olan bir semaver hediye edildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10