Kampanyaya 10 sınıf ile destek verildi

Çerkezköy Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ''Bir Sınıf Donat Adını Yaşat'' kampanyasına Çerkezköy Belediyesi de destek ve

Çerkezköy 8.03.2017 20:48:00 0
Kampanyaya 10 sınıf ile destek verildi

YENİ SIRALAR TESLİM EDİLDİ

 

‘’Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’’ kampanyasına bir destek de Çerkezköy Belediyesi’nden geldi. Çerkezköy Belediyesi tarafından satın alınan 200 adet yeni sıra ve 400 adet yeni sandalye Kızılpınar İlkokulu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Kızılpınar İlkokulu Müdürü Ali Bayın’a teslim edildi. Pazartesi gününden itibaren yeni binasında eğitim ve öğretim vermeye başlayacak olan Kızılpınar İlkokulu’nda öğrenciler modern sıra ve sandalyelerde eğitim ve öğretimlerine devam edecekler.

 

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimi ve öğretimi noktasında Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirme çabası ve gayreti içerisindeyiz. Yeni sıraların ve sandalyelerin Kızılpınar İlkokulu’na, eğitim camiasına, velilerimize ve burada eğitim hayatlarına devam edecek olan yavrularımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

BİZLERİ HEYECANLANDIRIYOR

 

Başkan Akay konuşmasının sonunda ise, “Çocuklarımızın modern sıra ve sandalyelerde eğitim ve öğretim görecek olmaları bizleri heyecanlandırıyor, sevindiriyor. İnşallah modernleşen sınıflarda yavrularımız eğitim hayatlarını sürdürerek büyük başarılar elde ederler ve vatanımıza, milletimize, ülkemize faydalı ve büyük hizmetlerde bulunurlar” ifadelerine yer verdi. Kampanya kapsamında bugüne kadar 112 yeni sınıf donatılırken, 4 bin 480 öğrencilik donatım yapılmış oldu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10