ÇOSB'den NKÜ'ye Ziyaret

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, önceki gün, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü

Çerkezköy 10.03.2017 21:23:00 0
ÇOSB

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

 

Üniversite-sanayi işbirliğinde sürekliliğin, Tekirdağ ve bölgesi ile ülke kalkınması açısından büyük önem taşıdığını ve göz ardı edilemeyeceğini belirten Prof. Dr. Osman Şimşek, bölgenin sanayisine katkıda bulunmak amacıyla her türlü desteğe Namık Kemal Üniversitesi olarak hazır olduklarını söyledi.

 

KALKINMADA NKÜ’NÜN PAYI BÜYÜK

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de ülkenin en hızlı gelişen üniversitelerinden biri olan Namık Kemal Üniversitesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Tekirdağ sanayisinin kalkınmasında NKÜ’nün payının büyük olduğunu vurguladı.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Namık Kemal Üniversitesi ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin arasındaki işbirlikleri masaya yatırılarak, hayata geçirilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10