YGS'nin Pastasını Yediler Yarın Kaygısını Yenecekler

Kızılpınar Anadolu Lisesi'nde yarın YGS'ye girecek öğrencileri öğretmenleri, "Yerim seni YGS" yazılı pastayla motive etti. Öğrenciler yarın da sınav kaygısını yenecekler.

Çerkezköy 10.03.2017 21:24:00 0
YGS

Yarın yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi ilçenin başarılı okullarından Kızılpınar Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, sınava girecek öğrenciler için motivasyon amaçlı moral etkinliği düzenledi. Öğrenciler, ''Yerim Seni YGS'' yazılı pastayı keserek afiyetle yediler.

 

SÜRPRİZ VİDEO

 

Kızılpınar Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Bahriye Varatlı tarafından organize edilen programda Okul Müdürü Erkan Demir'in yanı sıra tüm okul öğretmenleri YGS’ye girecek öğrencilere stres yapmamaları konusunda ve başarılı olacaklarına inanmaları gerektiği yönünde telkinler içeren kısa bir video gösterimi hazırladı. Öğrenciler kendileri için hazırlanan videoyu okulda bulunan televizyon ekranında görünce adeta gözleri parladı.

 

YGS'Yİ YEDİLER

 

Sürpriz videonun izletilmesinin ardından okul öğretmenleri tarafından hazırlanan ‘Yerim Seni YGS’ yazılı pasta öğrencilerle birlikte okul bahçesinde kesilerek, sınava girecek öğrencilere ikram edildi. Okul Müdürü Erkan Demir ve Rehberlik Öğretmeni Bahriye Varatlı öğrencilere son uyarılarda bulunurken tüm öğrencilerinin YGS’de başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10