CHP'li Kadınlar bir yılda 2 bin aileyi giydirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kollarının ihtiyaç sahiplerinin giysi ihtiyaçlarını karşılamak için CHP Butik adı altında oluştuğu  ''İyiliğe Dönüştürâ?

Çerkezköy 13.03.2017 19:15:00 0
CHP

GİYSİ YARDIMLARIMIZ

 

Bu güne kadar iki binin üzerinde ihtiyaç sahibine giysi yardımında bulunulduğunu belirten CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, ‘’İlçemizde yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi kalmayana kadar iyiliğe dönüştür kampanyamız devam edecek ”dedi.  Alaca, “CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları olarak ilçemizdeki maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın giysi ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. İhtiyaç sahiplerine yaz aylarında yazlık kış aylarında da kışlık kıyafetler dağıtıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız evlerinde hiç kullanılmamış ya da çok az kullanılmış giysileri bize getiriyor, bizler de bunları İlçe Teşkilatımızda oluşturduğumuz CHP Butik’te veriyoruz.”dedi

 

İKİ BİN AİLEYE ULAŞTIK

 

CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, bu güne kadar iki bin ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştıklarını ve her birinin yazlık ve kışlık giysi ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşıladıklarını da belirterek, “ ‘İyiliğe Dönüştür’ projesi kapsamında bir yıl içinde ihtiyaç sahibi yaklaşık iki bin aileye yardım ulaştırdık.Projenin yoğun ilgi görmesi üzerine biz de CHP Kadın Kolları olarak, projeyi aralıksız sürdürüyoruz. Bu nedenle tüm duyarlı hayırsever vatandaşlarımızın ve maddi durumu iyi olan herkesin CHP Market’e destek olmasını bekliyoruz. Bizim isteğimiz evde kullanılmayan ya da az kullanılmış ayakkabı bot ve kışlık yazlık giysilerini temiz ve kullanılır durumda bize ulaştırmaları. Biz de bu giysileri CHP Market’te ihtiyaç sahibi insanlarımıza veriyoruz. Bu güne kadar ‘İyiliğe dönüştür’ projemize destek veren ve vermeye devam eden tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.”dedi.  CHP Butik’in Salı, Çarşamba ve Perşembe olmak üzere haftanın üç günü açık olduğunu ve  CHP Butik’in açık olduğu günlerde burada kadın Kollarından bir ile iki kişinin devamlı bulunduğunu da belirten Alaca,”Giysi ihtiyacı olan ihtiyaç sahipleri İlçe teşkilatımıza gelerek butiğimizden giysi ihtiyaçlarını giderebilirler.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10