Örnek sokakların ihalesi yapıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Özcan Sokak'ta hayata geçirilen 'Örnek Sokaklar Projesi' kapsamında Gazi Osman Paşa Mahallesine bulunan Butçular, Makasçı, Canbazlar Sokak ile Fatih Caddesi'nin

Çerkezköy 14.03.2017 19:47:00 0
Örnek sokakların ihalesi yapıldı

EN DÜŞÜK TEKLİF TANSA YAPIDAN GELDİ

 

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyon odasında gerçekleştirilen Kaldırım ve Bisiklet Yolu Yapım İhalesi’ne 8 firma katıldı. 2 milyon 30 bin 503 TL yaklaşık maliyet ile ihaleye çıkan işe en düşük teklifi 1 milyon 386 bin 425 TL ile Tansa Yapı, ikinci en düşük teklifi 1 milyon 498 bin 403 TL ile Salman İnşaat, üçüncü en düşük teklifi ise 1 milyon 577 bin 500 TL ile Semir Serdar Aslanhan İnşaat verdi.

 

İKİ FİRMANIN TEKLİF MEKTUBUNUN EKSİK OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

 

İhaleye katılan diğer firmalardan Ascem İnşaat 1 milyon 648 bin 143 TL’lik teklif verirken, Güçlü Delta İnşaat 1 milyon 726 bin 33 TL’lik, AYK Mühendislik ve İnşaat Yusuf Sever ise 1 milyon 779 bin 839 TL’lik teklif verdiler. Ayrıca ihaleye katılan Atis Asfalt ve Tescan Mühendislik’in dosyalarında teklif mektubunun eksik olduğu tespit edildi.

 

BİSİKLET YOLU YAPILACAK

 

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu’nun yapacağı inceleme ve değerlendirmenin ardından ihaleyi alan firma açıklanacak ve ardından sözleşme imzalanarak, yer teslimi yapılacak. Yer teslimi yapılmasının ardından 180 iş gün içerisinde Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan Butçular, Makasçı ve Canbazlar Sokak ile Fatih Caddesi’nin bir bölümünde ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde bulunan İnan Sokak’ta toplam 11 bin metrekare kaldırım ve 1600 metre bisiklet yolu yapılacak.

 

ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

 

Diğer yandan bu sokaklarda yağmur suyu ve aydınlatma çalışması yapıldıktan sonra Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeşillendirme çalışması yapılarak, oturma grupları monte edilecek. Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan Butçular, Makasçı ve Canbazlar Sokak ile Fatih Caddesi’nin bir bölümünde ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde bulunan İnan Sokak’ta yapılacak çalışmalar kapsamında kaldırımlar kumlamalı bozat veya granit kaplama taşı ile döşendikten sonra, yapılacak bisiklet yolu ve çevre düzenlemesinin ardından Özcan Sokak’ta olduğu gibi bu sokaklarda da modern ve estetik bir görünüme kavuşacağı ifade edildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10