Son gün 17 Mart

Kapaklı Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği toplu sünnet organizasyonu devam ediyor. Bu yılki toplu sünnet organizasyon kayıtlarına 1 Şubat ?

Kapaklı 15.03.2017 21:10:00 0
Son gün 17 Mart

KAPAKLI SÜNNET KAYITLARI İÇİN 17 MART SON GÜN

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “ Her yıl ilçemiz genelinde dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını düzenlediğimiz sünnet şöleni organizasyonu kapsamında sünnet ettiriyoruz. Sünnet için çocuklarını kayıt yaptırmayan ihtiyaç sahibi ailelerimiz 17 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar çocuklarını yanlarında getirerek belediyemize kayıt yaptırsınlar.” dedi.  

 

KAYITLAR SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE YAPILIYOR

 

Başkan İrfan Mandalı Kapaklı Belediyesi olarak bu güne kadar ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerce çocuğunu sünnet ettirdiklerini de belirterek, “İlçemizde artık sünnet şölenimizi geleneksel hale getirdik. Toplu sünnet şölenine katılmak isteyen ihtiyaç sahibi ailelerimizin belediyemizin 7. katındaki Sağlık İşleri Müdürlüğümüze şahsen müracaat etmeleri ve müracaat sırasında sünnet olacak olan çocuğun anne ve babasının kimlik fotokopisi, anne ya da babanın adına düzenlenmiş muhtarlıktan ikametgah belgesi, muhtarlıklardan alınacak olan fakirlik belgesini getirmeleri gerekmektedir.” diye bilgi verdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10