HFZ'de Lezzetler Yarıştı

Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde dün yemek yarışması düzenlendi. Jüri koltuğunda İlçe Eğitim Müdürlüğü idarecilerinin yer aldığı yemek yarışmasında, ö?

Çerkezköy 15.03.2017 21:19:00 0
HFZ

40 ÖĞRETMEN YARIŞTI

 

İlçe Eğitim Müdür Yardımcıları İrfan Danışmaz ve Yusuf Hayri'nin yanı sıra okul idarecilerinin jüri koltuğunda oturduğu yarışmada, farklı branşlardan 5 öğretmen birer öğrenci yardımıyla beraber 40 dakikada yemeklerini hazırlamaya çalıştı.

 

BİRİNCİ SAÇ KAVURMA İLE EMRAH ŞENER OLDU

 

Yarışmanın birincisi hazırladığı saç kavurma ile yüz üzerinden 98,25 puan alan Emrah Şener oldu. Hazırladığı Akdeniz soslu deniz levreği ile 97 puan alan Şeyma Özceylan ikinci olurken, Osman Güner hazırladığı dağ kekikli ızgara tavuk kanat ile 95 puan alarak üçüncü oldu. Sevcan Kahya, Hünkar beğendi ile 91.25 puan alarak dördüncü, Ceyda Akdoğan alfredo soslu fettucini ile 83,75 puan alarak yarışmanın beşincisi oldu.

 

BİRİNCİLİĞİNİ ÖĞRENCİLERİNE HEDİYE ETTİ

 

Sac kavurma ile birinciliği kapan Emrah Şener ve derece elde eden diğer öğretmenler gün sonunda hazırlanan tören ile ödüllendirildi.  Okul idarecilerinin hediye takdimi yaptığı törende, yarışmanın birincisi Emrah Şener, "Çok güzel bir yarışma oldu. Arkadaşlarımı tebrik ederim, hepsi birbirinden lezzetli yemekler yaptı ve bize bu etkinliği sunan okul idarecilerimize ve ilçe milli eğitim yetkililerine teşekkür ediyorum. Birinciliğimi öğrencilerime armağan ederim" dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10