Sağlık çalışanlarını unutmadılar

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri 14 Mart Tıp bayramında sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek çalışan sağlık görevlilerine çiçek sundu.

Çerkezköy 15.03.2017 21:20:00 0
Sağlık çalışanlarını unutmadılar

GÜNLERİNİ KUTLADILAR

 

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İrmet Hospital, Çerkezköy AKUT Polikliniği, Özel Trakya Dent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Optimed Hastanesi ve Devlet Hastanesini ziyaret eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri, sağlık personellerinin ve hekimlerin gününü kutladı. Ziyarette konuşma gerçekleştiren Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Hayatımızın her döneminde ihtiyacımız olan sevgili hekimlerimiz ve sağlık personellerinin bu özel gününü Sakatlar Derneği olarak kutluyoruz” diye konuştu.

 

“DAHA ANLAYIŞLI OLUN”

 

Özellikle hasta yakınlarının daha duyarlı davranması gerektiğini ve doktorlara karşı anlayışlı yaklaşmaları gerektiğini belirten Çetinkaya “Doktorlarımızın yaptığı iş kolay değil. Onların sağlığı bizim sağlımız demektir. Dolayısıyla hastalarının iyileşmesini isteyen hasta yakınları lütfen hekimlerimize karşı daha anlayışlı olsun” dedi. Ziyaretlerde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Başkan Yardımcısı Ayten Sakine Varlık ve Şube Sekreteri Hülya Metin günün anısına sağlık personellerine ve hekimlere çiçek takdim ettiler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10