Murat Akay: Gazilerimiz vazgeçilmez bireylerimizdir

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay dün dernek üyesi Kenan Tatlı ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan'ı 18 Mart Ça

Çerkezköy 16.03.2017 21:21:00 0
Murat Akay: Gazilerimiz vazgeçilmez bireylerimizdir

GAZİLERİMİZ VAZGEÇİLMEZ BİREYLERİMİZDİR

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, “Bu günkü ziyaretimizin nedeni bu yıl 102. İdrak edeceğimiz Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyledir.Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için ve vatan topraklarını canla başla can siperhane şekilde korumak için  ülke topraklarını müdafa eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk  olmak üzere silah arkadaşları ve canlarını bu uğurda seve seve veren tüm şehitlerimize ,Allahtan rahmet diliyoruz.Ülkemizi dış ve iç düşmanlardan korumak için canlarını feda eden şehitlerimizle birlikte bu uğurda gazi olan tüm gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.Gazilerimiz bizim vazgeçilmez bireylerimizdir.Her zaman başımızın üstünde yeri vardır. Gazilerimizin sıkıntılarının giderilmesi için de her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”dedi.

 

HALKIMIZIN YANIMIZDA OLMASI BİZLERE YAŞAMA SEVİNCİ VERİYOR

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da, “Öncelikle bu nazik ve anlamlı ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Halkımızın biz gazilerin yanında olmasından bizlere yaşama sevinci veriyor. Gaziler olarak bir takım sıkıntılarımız yok değil. Ancak bunların da zaman içinde çözüme kavuşturulacağına inancımız tamdır.”dedi. Yarlıgan daha sonra dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ardından Başkan Murat Akay Hasan Hüseyin Yarlıgan’a Türk Bayrağı ve bir buket çiçek takdim etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10