Çalmaya doymuyor!

Ocak ayı içerisinde yaklaşık 2 bin TL para çalan ve tutuklanan Okan Y., cezaevinde ıslah olmadı adeta idman yaptı. Bu sefer de 20 teneke yağ çalarken önce kameralara, sonra sokakta polise yakalandı.

Çerkezköy 17.03.2017 19:28:00 0
Çalmaya doymuyor!

Bir marketten ocak ayı içerisinde yaklaşık 2 bin TL para çalan Okan Y., asayiş ekiplerinin başarılı çalışmaları neticesinde kıskıvrak yakalanmış, çıkarıldığı mahkemece de tutuklanmıştı. Yaklaşık bir buçuk ay cezaevinde yatan şahıs tahliye olduktan sonra yine boş durmadı. Okan Y.’nin ticari taksi ile bir depodan yaklaşık 20 teneke yağ çalması güvenlik kameralarına yansıdı.

 

SOKAKTA ELE GEÇİRİLDİ

 

Titiz bir çalışma yürüten Asayiş Ekipleri, kamera görüntülerinden yola çıkarak şahsı sokak üzerinde kıskıvrak yakalamayı başardı. Şahıs emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilirken, bir yakını hakaretlerin yanı sıra görüntü almaya çalışan basın mensuplarının önüne geçerek engellemeye çalışmıştı.

 

HIRSIZLIK ANI KAMERALARA YANSIDI

 

Okan Y.’nin ablası kardeşinin suçsuz olduğunu ifade ederek basın mensuplarını engellemeye çalışsa da şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Yaklaşık bir buçuk ay cezaevinde yatan şahıs, tahliye olduktan sonra yine boş durmadı. 14 Mart tarihinde Barbaros Caddesi üzerinde bulunan bir yemek firmasının deposuna girdiği tespit edilen şahıs, burada bulunan yaklaşık 20 teneke yağı çaldı. Olanlar güvenlik kameralarına yansıdı.

 

ASAYİŞ EKİPLERİ KISKIVRAK YAKALADI

 

Kayıtlara göre gece geç saatlerde yemek firmasının bulunduğu cadde üzerine ticari taksi ile gelen Okan Y., depodan çaldığı teneke yağları aracın bagajına yükleyerek olay yerinden hızla uzaklaşıyor. Depodan yağların çalındığını fark eden firma yetkilileri durumu emniyet güçlerine bildirirken, duruma el koyan Asayiş Büro Amirliği ekipleri gerçekleştirdikleri titiz çalışmalar neticesinde şahsı önceki akşam saatlerinde sokakta kıskıvrak yakalamayı başardı.

 

GÖZALTINA ALINARAK EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

 

Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin başarılı çalışmaları neticesinde gözaltına alınan şahıs doktor raporunun ardından ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10