2. Amatör Küme'de heyecan devam ediyor

Tekirdağ 2.Amatör Kümede beş grupta dördüncü hafta heyecanı yaşandı. Hafta sonunda beş grupta oynanan karşılaşmaların ardından A Grubu'nda Kozyörükspor, B Grubu'nda Karacakılavuzspor,

23.03.2017 19:53:00 0
2. Amatör Küme

A ĞRUBU’NDA KOZYÜRÜK FARKI

 

A Grubu’nda haftaya lider durumda giren Eriklice Zeytinspor deplasmanda Kozyörükspor’a konuk oldu. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada ev sahibi ekip Kozyörükspor 4-0’lık galibiyet çıkartarak puanını 9 yaptı ve averajla liderliğe yükseldi. Haftaya üçüncü sırada giren Yavuzspor ise deplasmanda Tekirdağ İdman Yurduspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Yavuzspor karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılarak altı puanla üçüncü sıradaki yerini korudu. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor evinde konuk ettiği Kazanderespor’u 3-0 mağlup ederek altı puanla dördüncü sıraya çıktı. Dördüncü maçında da galibiyet ile tanışamayan Kazanderespor ise bir puanla son sırada yer aldı.

 

B GRUBU’NDA KARACAKILAVUZSPOR LİDER

 

Çerkezmüsellimspor’un bay geçtiği B Grubunda ise lider Karacakılavuzspor evinde Karadeniz Gençlikspor’u konuk etti. Maç boyunca büyük bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada daha az hata yapan ev sahibi ekip Karacakılavuzspor karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyet ile birlikte puanını 10 yapan Karacakılavuzspor liderliğini sürdürken, ligde mağlubiyet ile tanışan Karadeniz Gençlikspor ise altı puanla üçüncü sırada kaldı. Ligde ikinci sırada yer alan 100.Yılspor ise evinde puansız Şalgamlı Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Rakibini dört golle mağlup etmesini bilen 100.Yılspor puanını 9 yaparak ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Haftanın en farklı galibiyetini ise Kumbağspor elde etti. Evinde puansız Lahana Köyü Yeşilovaspor’u konuk eden ev sahibi ekip Kumbağspor karşılaşmadan 11-0 galip ayrılarak ilk galibiyetini almasını bildi. Kumbağspor bu farklı galibiyetle birlikte puanını 4 yaparak beşinci sırada yer alırken,Lahana Köyü Yeşilovaspor ise dördüncü hafta sonunda da puanla tanışamadı.

 

C GRUBU’NDA MİSİNLİ KAYIPSIZ

 

C Grubu’nda ise oynadığı üç karşılaşmayı kazanarak haftaya lider durumda giren Misinlispor deplasmanda puansız Paşaalanspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar kontrollü ve rahat bir futbol ortaya koyan konuk ekip Misinlispor karşılaşmadan 4-0 galip çıkarak puanını 12 yaptı. Haftaya ikinci sırada giren Kırkgöz Gençlik ve Spor Kulübü ile üçüncü sıradaki Ahimehmet Gençlikspor Ergene Sahası’nda karşılaştı. Büyük bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada galip çıkmazken, karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Bu sonuçla Kırkgöz Gençlik ve Spor Kulübü puanını 7 yaparken, Ahimehmet Gençlikspor ise beş puan yaptı. Ligde orta sıraları ilgilendiren bir diğer karşılaşmada ise Yıldız Gençlikspor ile Muratlı 1935 Spor 1-1 berabere kaldı. Yıldız Gençlikspor puanını 4 yaparken, Muratlı 1935 ise iki puana çıktı.

 

ÇERKEZGÜCÜ 4’TE 4 YAPTI

 

Temsilcilerimizin yer aldığı D Grubu’nda ise hafta sonunda üç karşılaşma oynandı. Haftaya lider durumda giren Çerkezgücüspor deplasmanda Kızılpınar Uzayspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezgücüspor gol sağanağının yaşandığı karşılaşmada rakibini 7-5 mağlup etmesini bildi. Oynadığı dört karşılaşmayı da kazanıp puanını 12 yapan Çerkezgücüspor liderliğini sürdürürken, Kızılpınar Uzayspor ise bir puanda kaldı. Haftaya ikinci sırada giren Kızılpınarspor ise evinde Samsunlular Yaşardoğuspor’u konuk etti. Zayıf rakibi karşısında çok etkili bir futbol sergileyen ev sahibi ekip Kızılpınarspor karşılaşmadan 5-0 galip ayrılıp puanını 10 yaptı. Dördüncü maçında üçüncü mağlubiyetini alan Samsunlular Yaşardoğuspor ise bir puanla son sırada yer aldı. Ligde üçüncü sırada yer alan Pınarçaspor ise deplasmanda konuk olduğu Demirkaya Yenicespor’u 7-2 mağlup ederek puanını yedi yaptı.

 

ZORLU KARŞILAŞMADAN KARAAĞAÇSPOR GALİP ÇIKTI

 

Üç karşılaşmanın oynandığı E Grubu’nda ise rakip fileler 15 kez havalandırıldı. Maç başına beş golün düştüğü karşılaşmalarda lider Karaağaçspor  deplasmanda Kapaklı Kartalspor’a konuk oldu. Maça iyi başlayan konuk ekip Karaağaçspor bulduğu golle öne geçti. Çabuk toparlanan ev sahibi ekip beraberlik sayısını bulmakta gecikmedi. İlk devrenin son dakikalarında Karaağaçspor bir gol daha bularak bir kez daha öne geçti. Karşılaşmanın ikinci devresinde Kapaklı Kartalspor geliştirdiği atakta bir kez daha beraberliği yakaladı. Büyük bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın son dakikalarında Mehmet ile bir gol daha bulan Karaağaçspor karşılaşmadan da 3-2 galip ayrıldı. Puanını 9 yapan Karaağaçspor averajla liderliğini sürdürürken, Kapaklı Kartalspor ise üç puanla beşinci sırada yer aldı. İkinci sırada yer alan Tekirdağ Marmaraspor ise hafta sonunda Çukuryurt deplasmanında hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Karşılaşmadan 4-2 galip ayrılan Çukuryurtspor puanını 9 yaparak ikinci sıraya yükselirken, ligde ilk mağlubiyetini alan Tekirdağ Marmaraspor ise 9 puanda kalıp üçüncü sıraya geriledi. Ligin dibinde yer alan Küçükyoncalıspor ise ligdeki ilk puanını Güngörmezspor karşısında aldı. Karşılaşma karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlanırken, Güngörmezspor bu beraberlikle puanını 4’e yükseltti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10