Süper Lig'de 21.hafta heyecanı

Süper Amatör Lig'de 21.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Haftaya 47 puanla lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde 34 puanla altıncı sırada yer alan Muratlı Belediyespor'

24.03.2017 20:38:00 0
Süper Lig

1911 ÇERKEZKÖYSPOR EVİNDE

 

Bir önceki hafta deplasmanda Hayrabolu Belediyespor’u üç golle geçerek liderliğini sürdüren 1911 Çerkezköyspor evinde 34 puanla altıncı sırada bulunan Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın” Ligin tamamlanmasına kısa bir zaman kaldı. Bu haftaya üç puanlık avantaj ile lider durumda giriyoruz. Bize her yıl ters gelen Muratlı Belediyespor’u evimizde yenerek avantajımızı korumak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

KAPAKLISPOR DEPLASMANDA

 

Geçtiğimiz hafta evinde konuk ettiği Marmaraereğlisi Belediyespor’u son dakikalarda bulduğu gollerle yenerek büyük moral bulan Kapaklıspor ise deplasmanda son haftalarda çıkış yakalayan 1461 Karadenizspor’a konuk olacak. Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. 1461 Karadenizspor’un gücünü biliyoruz. Geçtiğimiz hafta şampiyonluk mücadelesi veren Çorlu Kültürspor’u mağlup ettiler. Bizde gücümüzü biliyoruz. Maça iyi hazırlanıyoruz. Pazar günü sahaya çıkıp üç puan almak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.

 

EREĞLİ HAYRABOLU’YU KONUK EDECEK

 

1461 Karadenizspor’a mağlup olarak liderin yedi puan gerisine düşen Çorlu Kültürspor ise evinde orta sıralarda mücadele eden Şarköyspor’u konuk edecek. Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak. Ligde 40 puanla dördüncü sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ise evinde ligde kalma mücadelesi veren Hayrabolu Belediyespor’u konuk edecek. Ereğli Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. 

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR OYNANACAK

 

Son haftalarda başarılı sonuçlar alarak alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorlu Gençlerbirliğispor ise evinde orta sıralarda prestij mücadelesi veren Kapaklı Sitespor’u konuk edecek. Çorlu Belediyesi Sahası’nda oynanacak olan ve büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşmanın başlama saati ise 14.00.Çorlu Gençlerbirliğispor oynadığı 20 maçta 20 puan toplarken, Kapaklı Sitespor ise 30 puan topladı. 21 puanla onuncu sırada yer alan Aşağısevindikspor ise hafta sonunda evinde dört puanla son sırada yer alan Büyük Çınarlıspor ile karşı karşıya gelecek. Muratlı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.30’da başlayacak. 34 puanla beşinci sırada yer alan Saray Belediyespor ise 19 puanla ateş hattından kurtulmaya çalışan Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise 14.00’de başlayacak.


0282 726 91 91
0282 747 65 10