Bunun adı 'Muhteşem geri dönüş' (4-3)

Süper Amatör Lig'in 21.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde konuk ettiği Muratlı Belediyespor karşısında ilk devreyi 3-1'lik skorla geride kapatsa da ikinci yarı muhteşem b

Çerkezköy 26.03.2017 17:42:00 0
Bunun adı

Süper Amatör Lig’in 21.haftasında 1911 Çerkezköyspor ile Muratlı Belediyespor takımı karşı karşıya geldi. Mustafa Uğraş Stadında dün saat 13.00’da başlayan müsabaka Çerkezköy Haber, Marmara Haber ve Radyo Haberin ortak yayınıyla canlı olarak yayınlandı. Temsilcimiz müsabakaya Sedat, Sinan, Doğukan, Mücahit, Mesut, Şafak, Tezcan, Selçuk, Ali Rıza, Hakan ve Deniz ilk on biri ile başlarken, rakip Muratlı Belediyespor ise Ali, Aykut, İlker, Ahmet, Eyüp, Melih, Doğukan, Berkay, Tolunay, Esen ve Enes ilk on biri ile başladı.

10 KİŞİLİK TARAFTAR MAÇA DAMGA VURDU

Müsabakayı Mete Aylıoğlu, Orhan Eser ve Bahadır Akıncılar üçlüsü yönetirken, oyuna başlayan taraf 1911 Çerkezköyspor oldu. Soğuk havalarda stat tıklım tıklım dolarken, havanın güzel olmasına rağmen az sayıda taraftar maça ilgi gösterirdi. Yaklaşık 10 kişilik taraftar grubu da maçın başlamasıyla birlikte temsilcimize destek olarak tezahüratlarda bulundu.

BÜYÜK MUTLULUK YAŞADILAR

Maçın başlamasıyla birlikte ilk dakikalarda tehlikeli ataklar geliştiren konuk ekip, dakikalar 4’ü gösterirken, öne geçen golü bulmayı başardı. Muratlı Belediyesporlu oyuncular kendi yarı alanlarından kaptıkları topla hızla atağa çıktı. Rakibin derinlemesine yaptığı ortada Mesut ceza alanı içinde topa müdahale etmekte yetersiz kalırken, İlker’in çektiği sert şut ağlarla buluştu. Konuk ekip erken gelen golle büyük mutluluk yaşarken, temsilcimiz kısa süreli de olsa moral bozukluğu yaşadı.

İZMİR MARŞI İLE DESTEK VERDİLER

Müsabakanın ilk bölümleri konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanırken, temsilcimiz aradığı gole 14.dakikada ulaşmayı başardı. Sol kanattan hızla rakip ceza alanına yaklaşan Mücahit’in sert şutunu kaleci Ali son anda kornere çelmeyi başardı. Kornerden gelen topu iyi takip eden günün başarılı ismi savunma oyuncusu Sinan’ın şık kafa vuruşuyla top filelerle buluştu. Golün ardından stadı adeta inleten 10 kişilik taraftar grubu tezahüratların yanı sıra hep bir ağızdan İzmir marşını söylerken, diğer seyircilerde alkışlarıyla kendilerine destek verdi.  

ENES PENALTI ATIŞINI GOLE ÇEVİRDİ

Beraberlik golünün ardından temsilcimiz baskısını artırarak rakibi karşısında etkili ataklar sergilemeye başladı. Karşılaşmanın 34.dakikasında ceza alanı içine girmeye çalışan İlker’ Doğukan tarafından faul yapıldığını tespit eden hakem Mete Aylıoğlu penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Enes gole çevirerek skora 2-1’e getirdi. Penaltı golünden yaklaşık iki dakika sonra sağ kanatta topla buluşan Hakan, pasını Tezcan’a gönderdi. Rakiplerini bir bir geçen Tezcan boşta olan arkadaşı Deniz’in gördü. Kale önünde müsait olan Deniz yüzde yüzlük gol pozisyonunu değerlendiremeyerek topu auta göndermeyi başardı.

KONUK EKİP SOYUNMA ODASINA ÖNDE GİRMEYİ BAŞARDI

İlk yarının bitimine dakikalar kala Tezcan rakip alanda topu kaptırdı. Topu kapan rakip takım hızla kontra atağa çıkarken, Mesut bir kez daha ceza alanı içinde topa müdahale de yetersiz kalınca Sedat ile karşı karşıya kalan İlker topu ağlarla buluşturdu. Muratlı Belediyespor müsabakada 3-1 öne geçerken, ilerleyen dakikalarda başka gol olmayınca soyunma odasına da önde girmeyi başardı.

ALİ RIZA FARKI BİRE İNDİRDİ

Temsilcimiz 15 dakikalık arada soyunma odasında galibiyet sözü verirken, ikinci yarıya da hızlı başlayan taraf oldu. 46.dakikada topla buluşan Deniz’in yaptığı ortayı iyi takip eden Tezcan, düzelterek çektiği sert şutu Berkay kale çizgisinde müdahale ederek kornere çelmeyi başardı. İkinci yarıya baskılı bir oyun ile başlayan temsilcimiz 49.dakikada aradığı ikinci gole ulaşmayı başardı. Tezcan’ın ceza alanı dışından çektiği sert şutu defans oyuncuları uzaklaştırırken topla buluşan Hakan bekletmeden penaltı noktasına topu gönderdi. Topu iyi takip eden Ali Rıza’nın şık vuruşu ağlarla buluştu.

TEZCAN SKORA DENGE GETİRDİ

Dakikalar ilerledikçe temsilcimiz baskısını artırırken, beraberlik golüne 76.dakikada ulaşmayı başardı. Rakip ceza alanı içinde yaşanan karambolde Hakan ceza alanı dışında bulunan arkadaşı Tezcan’ı gördü. Topun gelişine sert şut çeken Tezcan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skora denge getirmeyi başardı. Dakikalar ilerledikçe taraftar desteğini de arkasına alan temsilcimiz kontra ataklarla dördüncü gol için baskı kurdu.

TEMSİLCİMİZDEN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Karşılaşmanın dört dakikalık uzatma bölümünde adeta tek kale oynayan temsilcimiz dördüncü gole Ali Rıza ile ulaşmayı başardı. Kazanılan korner atışını Tezcan kullanırken, kalabalık defans arasından sıyrılarak fırsatçılığını kullanan Ali Rıza’nın düzgün ve adrese teslim kafa vuruşuyla top filelerle buluştu. Kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü atmayı başaran Ali Rıza mutluluğunu takım arkadaşları ve taraftarlarıyla paylaştı. İlerleyen bölümlerde başka gol olmayınca temsilcimiz ilk devresin mağlup kapattığı karşılaşmadan 4-3’lük skorla galip tamamladı.

MUTLULUK GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

Rakibi karşısında 3-1 geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayan ve sahadan 4-3’lük skorla galip ayrılarak muhteşem bir geri dönüşe imza atan 1911 Çerkezköyspor takımı galibiyet sevincini açtıkları şampiyon 1911 Çerkezköyspor bayrağı ile birlikte taraftarlarıyla paylaştı. Maç sonunda Teknik Direktör Emre Morgil ile oyuncular Mesut Salmaz ve oyunun son bölümlerinde sakatlanarak oyundan çıkan Selçuk mutluluk gözyaşlarına hakim olamadı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN - Alim BİNGÖL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10