Oda Üyeleriyle Mahallede Bir Araya Geldi

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa As, dün Kapaklı Uzunhacı Mahallesini ziyaret ederek mahalledeki oda üyeleriyle bir araya geldi.

Çerkezköy 26.03.2017 22:31:00 0
Oda Üyeleriyle Mahallede Bir Araya Geldi

ODA ÜYELERİNİN SIKINTILARI VAR

 

Oda üyelerinin bir takım sıkıntıları olduğunu belirten As, odaya gelemeyen oda üyelerinin sorunlarını çözümlemek için mahallelere giderek onlarla bir araya geldiklerini belirtti. As bu şekilde sorunları dinlemeye devam ettiğini ve sorunların çözümü konusunda da üzerlerine düşeni en iyi şekilde yapma gayreti içinde olduklarını söyledi.

 

SIKINTILARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ

 

Başkan Mustafa As, “Biz Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak büyük bir aileyiz. Ailemizin her bir bireyi bizim için önemlidir ve onların sorunlarının çözümü için de oda yönetimi olarak elimizden geleni yapma gayreti içindeyiz.Özellikle işleri nedeniyle her daim odamıza gelemeyen ve sıkıntılarını belirtemeyen üyelerimizin de ayağına giderek onlarla bir araya gelip sıkıntılarını ve beklentilerini dinliyor ve çözümü için neler yapmamız konusunda görüş alışverişinde bulunuyoruz. Sıkıntılarının çözümü konusunda da yönetim kurulumuzla birlikte gerekli mercilerle sorunların çözümü için gerekli çalışmayı yapıyoruz.’’ dedi. Başkan Mustafa As’ın Uzunhacı mahallesindeki ziyareti oda üyeleri tarafından da memnunlukla karşılandı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10