Tiyatro Severler ''Ters Köşe'' Oldu

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Dünya Tiyatro Günü ve Haftası kapsamında  'Ters Köşe' isimli tiyatro oyunu Cumartesi akşamı saat 20:00'

Çerkezköy 26.03.2017 22:33:00 0
Tiyatro Severler

ÜCRETSİZ OLARAK SAHNELENDİ

 

Televizyon ve sinema dünyasının birbirinden ünlü oyuncularının yer aldığı Ters Köşe adlı iki perdelik tiyatro oyunu Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelendi. Komedi türündeki oyunda televizyon dünyasının sevilen yüzleri Canan Atalay, Mahmut Gökgöz, Nail Kırmızıgül, Sezgi Mengi, Şebnem Özinal, Tuna Orhan ve Yasemin Balık gibi ünlü isimler sahne aldı. İzleyenlerin adeta kahkahaya boğulduğu Ters Köşe isimli tiyatro oyunu, Çerkezköylü tiyatro severler tarafından beğeni ile izlendi.

 

DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDILAR

 

Vatandaşların salonu doldurduğu oyunu izleyenler arasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay da yer aldı. Oyun sonunda ünlü isimler dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunculara teşekkür etmek için sahneye çıkan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Dünya Tiyatro Günü ve Haftası kapsamında sizler gibi usta isimleri kentimiz ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi ve oyunculara çiçek takdim etti.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10