"Spora ve sporcuya destek çok önemlidir"

Tekirdağ 2.Amatör Kümede mücadele eden Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü önceki akşam birlik ve beraberlik yemeği düzenledi.

27.03.2017 20:28:00 0

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Cumartesi günü Çerkezköy Çınar Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, Belediye meclis üyesi Mustafa Çiftçi, Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği Başkanı Dursun Yıldız, Kapaklı Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Önder, Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı Adem Çil, Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak, Samsunlu iş adamları ve dernek üyeleri katıldı.

 

“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

 

Kulüp Başkan Yardımcısı Hayri Varol'un Samsunlular olarak birlik ve beraberliklerine vurgu yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan program kulübün faaliyetlerini anlatan slayt gösterimi ile devam etti. Gecede konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak katılımları için herkese teşekkür etti. Kavlak “Kulüp adımızı niçin Yaşar Doğu Spor Kulübü? Çünkü Yaşar Doğu geçmişte birçok başarıya imza atmış, tam anlamıyla bir spor adamıdır. Bizler de kulüp olarak şu an futbol branşı ile faaliyet gösteriyoruz. Ama inşallah ilerleyen zamanlarda futbolun yanına güreşin yanı sıra 5-6 spor dalını da katmak istiyoruz. Amacımız bölgemizde Samsun logosunu üst sıralara taşımaktır. Amacımız sadece şampiyonluklar değil, lisanslı sporcu sayımızı arttırmaktır. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için de siz değerli hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz.” diye konuştu.

 

“HER SPORCU KURTARILMIŞ BİR HAYATTIR”

 

Bu oluşumu gerçekleştiren kulüp yöneticilerine teşekkür eden Kapaklı Vezirköprülüler Derneği Başkanı ve gazeteci Adem Çil, ”Birlik beraberlik adına bu tür toplantılar büyük önem taşımaktadır. Samsunlular olarak Trakya bölgesinde büyük bir güce sahibiz. Fakat bugüne kadar bu gücü ne kendimiz hissedebildik, ne de başkalarına hissettirebildik. Birlik ve beraberliğimizi perçinleyecek olan bu tür toplantıların büyük önem taşıdığını belirtmek istiyorum. Bu geceyi düzenleyen kulüp yöneticilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Spora ve sporcuya destek çok önemlidir. Günümüzün belası uyuşturucu illeti artık ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. Zaman zaman çevremizden de gençlerin bu illete alıştığını duyuyor ve üzülüyoruz. Bu yüzden spor camiasına kazandıracağımız her sporcu kurtarılmış bir hayattır.” açıklamasında bulundu.

 

“ELİMİZDEN DÜŞENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Programda Yaşar Doğu’nun hayatından kesitler veren iş adamı Bilal Acar, “Yaşar Doğu, şampiyonluğu ile değil yapmış olduğu hocalıkla, talebelerine yapmış olduğu babalıkla Yaşar Doğu olmuştur. Samsun’da Mustafa Dağıstanlı’nın Yaşar Doğu’dan daha çok dereceleri var ama tüm Türkiye’de Yaşar Doğu daha çok tanınıyor. Bu da Yaşar Doğu’nun yapmış olduğu hocalıktan kaynaklanıyor. İnşallah hocalarımız da Yaşar Doğu’yu örnek alarak kendilerini hatırlatacaktır.” dedi. Programda son olarak konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram “Bu akşam mutlu bir günümüz. Acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Dernek yeni kurulduğunda Yaşar Doğu Spor Kulübü’nü de kurduk. İlk dönem her ikisini bir arada yürütmek zor oldu. Şuanda çıtanın yükselmesi, çemberin genişlemesi beni oldukça mutlu etti. Ben de kulübümüz için üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10