Çerkezköylü sporcular İzmir'i salladı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 24-27 Mart tarihlerinde yapılan Milli Eğitim Bakanlığı Gençler Taekwando Şampiyonası Batı Grubu elemelerine katılan Çerkezköy Şampiyonspor Kulübü ve Çerkezköy

28.03.2017 21:49:00 0
Çerkezköylü sporcular İzmir

MADALYALARLA DÖNDÜLER

 

Çerkezköy Şampiyonspor Kulübü MEB Gençler Taekwando Şampiyonası Batı Grubu elemelerine, Çorlu İMKB FEN Lisesi öğrencisi 59 kilogramda Berkan Aslan, Kızılpınar Çok Programlı Lisesi öğrencisi 63 kilogramda Berkay Kaçmaz ile katıldı. Çerkezköy Güzel Spor Kulübü ise Halit Narin Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi ve Halk Eğitimi Merkezi kursiyeri 44 kilogramda Milli sporcu Kübra Kepenek İle katıldı. Zevkli ve çetin geçen müsabakalar sonunda Çerkezköy Şampiyonspor Kulübü sporcusu Çorlu İMKB Fen Lisesi öğrencisi  Berkan Aslan 63 kilogramda Türkiye birincisi, Milli sporcu ve geçen yılda art arda üç kez Türkiye Şampiyonu olan Çerkezköy Halit Narin Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Kübra Kepenek de 44 kilogramda Türkiye ikincisi oldu. Ayrıca Çerkezköy Şampiyonspor Kulübü sporcusu Kızılpınar Çok Programlı Lisesi öğrencisi Berkay Kaçmaz da 63 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu. Bu şampiyonadan da bir altın bir gümüş ve bir bronz madalya elde eden sporcularımız başarılarına bir başarı daha katarken, taekwando sporunda Tekirdağ’ın ismini büyük kitlelere duyurmaya devam ettiler.

 

ÇERKEZKÖYLÜ SPORCULAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ve Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, şampiyona sonunda gazetemize müsabakalar hakkında açıklamalarda bulundu. Ayaz ve Güzel, “İzmir Seferihisar’da yapılan Taekwando Gençler Şampiyonası Batı Eleme grubu eleme müsabakalarına katılan yaklaşık 50 okul arasında başarılı bir müsabaka çıkaran Çerkezköylü sporcularımızın maçlardaki performansları büyük bir ilgiyle izlendi ve büyük alkış aldılar. Bu şampiyonada ilimizi 3 sporcu ile temsil ettik ve üçünün de başarılı olarak derece yapmasından son derece mutluyuz. Aslında üç sporcumuzun da birinci olması an meselesiydi ancak ikinci ve üçüncü olan sporcularımız son maçlarında şansızlıkları nedeniyle birinciliği bir iki puanlık sayı farkları ile kaçırdı. Ama yine de ilk üçte yer almaları bizleri sevindirdi. Derece yapan bu sporcularımız Türkiye Şampiyonası final müsabakalarında her birinin birinciliği elde edeceğine de inancımız tam. Antrenörleri olarak da hedefimiz, onların birinciliği elde etmesi için finallere çok daha sıkı bir şekilde hazırlayarak başarılarına başarı katmalarını sağlamak. Tekirdağımızın sporun her alanında çok daha başarılı bir kent olması yönünden ilimiz genelindeki okullarda taekwando sporunun yaygınlaşması içinde çalışmalar yapıyoruz. Dereceye giren sporcularımız Türkiye finallerine gitmeye hak kazandılar. başarılarından dolayı sporcularımızı tebrik ediyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10