Kadın Meclisi üyeleri Çerkezköy'de buluştu

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri düzenlediği dayanışma toplantısında diğer ilçe konseylerinin kadın meclisi üyeleri ile bir araya geldi.

Çerkezköy 28.03.2017 21:52:00 0
Kadın Meclisi üyeleri Çerkezköy

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Dün saat 12.30’da Çerkezköy Kent Konseyinde düzenlenen toplantıya Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serpil Karabağ, diğer İlçe Kent Konseylerinin Kadın Meclisi Başkan ve üyeleri ile Kent Konseyi üyeleri katıldı. Düzenlenen dayanışma toplantısında bir araya gelen kadın meclisi başkanları ve üyeleri yaptıkları çalışmaları birbirleriyle paylaşarak Tekirdağ ve ilçeleri için yapılabilecek projeleri değerlendirirken, ev sahibi olan Çerkezköy Kent Konseyi yaptığı çalışmaları sunum eşliğinde konuklarına aktardı. Ayrıca Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri il genelinde kadın meclisleri ortaklığında gerçekleştirilebilecek projeler için kendilerine ortak bir yol haritası çıkardılar.

 

BU AY ÇERKEZKÖY’DE YAPILDI

 

“Bahar Hoş geldin” etkinliği kapsamında 9 ilçenin Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlarını, üyelerini ve Tekirdağ’da bulunan Kent Konseyi üyelerini Çerkezköy’de konuk ettiklerini kaydeden Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serpil Karabağ “ Her ay düzenli olarak yapılan buluşmaları bu ay Çerkezköy’de gerçekleştiriyoruz. Bugün üyelerle birlikte sohbet ortamında neler yapmamız gerektiğinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10