Bezgin'den As'a ziyaret

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin önceki gün Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa As'ı ziyaret etti.

Çerkezköy 28.03.2017 21:53:00 0
 Bezgin

ŞOFÖRLÜK MESLEĞİ MEŞAKATLİDİR

 

Ziyarette konuşan Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Başkan Mustafa As’a odanın ve şoför esnafının sıkıntılarının neler olduğunu iyi bildiğini ve çözümü konusunda da kendilerine gerekli yardımda bulunacakları sözünü verdi. Bezgin, “Şoförlük mesleği meşakkatli bir meslektir ve de yorucudur. Şoför esnaflarımızın ne şartlarda çalıştıklarını çok iyi biliyoruz. Sorunlarının çözümlenmesi içinde çalışıyoruz. Temennimiz kısa süre içinde çözüme kavuşmasıdır” dedi.

 

ÇABA HARÇIYORUZ

 

Mustafa As da ziyaret için Salih Bezgin’e teşekkür ettikten sonra, “Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak Çerkezköy ve Kapaklı ilçemizi temsil eden bir odayız. Odamıza kayıtlı bin 150 üyemiz bulunuyor. Sıkıntı ve sorunlarımız var. Bunların çözümü içinde gerek siyasilerimizle gerek kendi imkanlarımızla uğraş veriyoruz. Bazı sorunlar çözüme kavuşmuş olsa bile çözüme kavuşacak daha birçok sorunumuz var. Bunlar da kısa zaman dilimi içinde çözüme kavuşturulur ise üyelerimiz biraz olsun rahat bir nefes alacak. İlçemize bir süredir  kısa adı TÜV  olan Muayene istasyonu kurulması için uğraş veriyoruz. Sizlerin de bu konuda destlerinizi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10