'Popüler Gerçek' büyük beğeni topladı

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Dünya Tiyatro Günü ve Haftası kapsamında 'Popüler Gerçek' isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Çerkezköylü tiyatr

Çerkezköy 28.03.2017 22:05:00 0

TİYATRO SEVERLERDEN TAM NOT ALDI

 

Ünlü oyuncularının rol aldığı Popüler Gerçek adlı iki perdelik tiyatro oyunu önceki akşam saat 20.00’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelendi. Komedi türündeki oyunda tiyatro dünyasının sevilen yüzleri Kerem Atabeyoğlu, Almila Uluer Atabeyoğlu, Emel Çölgeçen, Nihal Usanmaz ve Cem Uslu sahne aldı. İzleyenlerin adeta kahkahaya boğulduğu Popüler Gerçek isimli tiyatro oyunu, tiyatro severlerden tam not aldı.

 

OYUNCULARA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Cem Uslu’nun yazıp yönettiği oyunu izleyenler arasında Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe de yer aldı. Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı konuşmada, “Dünya Tiyatro Günü ve Haftası kapsamında sizler gibi usta isimleri kentimiz ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi. Oyun sonunda ünlü isimler dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunculara teşekkür etmek için sahneye çıkan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe oyunculara çiçek takdim etti. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10