Öfkeniz dizginlenebilir

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mart ayı son eğitim semineri oda üyeleri, mali müşavirler ve oda çalışanlarının katılımızla dün gerçekleşti. Seminerde öfke ve stres kontrolünün nasıl

Çerkezköy 28.03.2017 22:06:00 0
Öfkeniz dizginlenebilir

STRES NEDİR?

 

Mart ayının son eğitim programı olan ‘Öfke ve Stres Yönetimi’ konusunda Dr. Zeynep Hatipoğlu tarafından hazırlanan seminer, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti.  Dr. Hatipoğlu seminerde “Kızgınlık nedir?”, “Kontrol edilemeyen stres ve kızgınlığın zararları”, “Öfkenin iyi ve kötü tarafları”, “Stres ve kızgınlıkla başa çıkma yöntemleri” ve çalışanlara karşı geliştirilebilecek tutumlar gibi konularda dinleyicilere önemli bilgiler verdi.

 

ÇOCUKLUKTAN GELEBİLİR

 

Kişide oluşan öfke ve sinirlerin çocukluktan itibaren oluştuğunu ifade eden Hatipoğlu, kişinin hayat tecrübeleri ve anne babasından gelen baskının da öfke kontrolünde sıkıntı yaşamasına sebep olduğunu dile getirdi. Hatipoğlu, “Kişinin öfke ve sinir konusundaki kontrollerimiz çocukluk dönemine kadar uzanıyor ve bu bazı kişilerde genetik olduğu yapılan araştırmalar ile açığa çıkmıştır. Bütün bunların yanı sıra kişinin hayatta edindiği tecrübeler, anne babadan gelen baskı da öfke kontrolünde sıkıntılara sebebiyet verebiliyor‘’ dedi.

 

NİSAN AYINDA DA EĞİTİM VERİLECEK

 

Ayrıca seminerin ilk bölümünde salona giren bir izleyicinin kendisi ile aynı kıyafeti giydiğini gören Hatipoğlu, izleyiciyi güler yüzlü bir şekilde karşılayarak salonun en ön tarafından kendisine yer verdi. Ticaret ve Sanayi Odası’nın Mart ayı son etkinliği olan öfke ve stres yönetimi konulu seminerle verdiği eğitimler, Nisan ayında da devam edecek.

 

Haber / Seyit Süren


0282 726 91 91
0282 747 65 10