''İkinci Bölüm'' büyük beğeni topladı

Kültür ve Sanat etkinliklerine önem veren Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü'nde, yeni bir tiyatro oyunu daha sahnelendi. İstanbul Devlet Tiyatroları tarafından önceki akşam sahnele

Çerkezköy 30.03.2017 20:28:00 0

KATILIM YOĞUN OLDU

 

ÇOSB Konferans Salonunda sahnelenen tiyatro oyununa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili NatanYakuppur’un yanı sıra çok sayıda tiyatro sever katıldı.

 

DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDILAR

 

İki Perde olarak sahnelenen İkinci Bölüm tiyatro oyunu izleyenlerden de büyük alkış aldı. Oyun, karısını kaybetmenin acısını üzerinden atmaya çalışan bir erkek ve yeni boşanmış bir kadınının yaşadıklarını konu ediyor. Yaklaşık 2 saat süren oyunda, JennieMalone’u Ayşen İnci, George Schneider‘ı Şahin Çelik,  LeoSchneider’ıM.Lebib Gökhan ve FayeMedwick’iVeda Yurtsever İpek canlandırdı. Oyunun sonunda ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili NatanYakuppur tarafından oyunculara çiçek takdim edildi. Çiçek takdiminin ardından oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10