Tokatspor yönetimini yemekte ağırladılar

Çerkezköy Tokatlılar Derneği birlik ve beraberlik yemeğinde TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tokatspor'un yöneticilerini yemekte ağırladı.

Çerkezköy 1.04.2017 00:50:00 0
Tokatspor yönetimini yemekte ağırladılar

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

 

Önceki akşam Kafega Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Tokatspor Başkanı Hasan Hüseyin Koç, Başkan Yardımcısı Yusuf Uzun, Çerkezköy Tokatlılar Derneği Başkanı Ersoy Taş, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Karaağaç Eski Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Yusuf Orçun Demir, iş adamları, esnaf ve dernek üyeleri katıldı.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Yemekte açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Tokatlılar Derneği Başkanı Ersoy Taş, “Birlik ve beraberlik yemeğinde ilimizi 2.Lig Kırmızı Grupta başarılı bir şekilde temsil eden Tokatspor yönetimini ağırlamak istedik. Bu birlik ve beraberliğimiz her zaman devam edecektir. Tokatlılar Derneğini kuralı iki yıl oldu. Bu süre zarfında dernek olarak birçok sosyal aktivite gerçekleştirdik ve projelerimiz de devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi ile 0-18 yaş aile eğitimi ve Kültür Bakanlığı ile ortaklaşa Tokat yazması ve sofra bezi atölyesi kurup maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza katkı sağlama çalışmamız var. Derneğimizi en iyi yerlere getirmek için de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

“TAKIMI DAHA İYİ YERLERE GETİRDİK”

 

Yemeğin içten ve samimi olduğunu ifade eden Tokatspor Başkanı Hasan Hüseyin Koç, “26 yıldır İstanbul’da çalışıyorum. Tokatspor’un yönetiminde yer alırken, Valimiz ve Belediye Başkanımızın destekleriyle Tokatspor Başkanlığına seçildim. Tokatspor’u devraldığımızda ligin dibinde iki puanı bulunuyordu. Yönetim kurulu olarak göreve geldikten sonra kurumsal ve mali yönden ciddi bir şekilde güçlendik. Takım bizimle birlikte 30 puan toplayıp 12.sıraya kadar yükselip düşme hattından uzaklaştı.

 

Desteklerinizle kontrolü bırakmadan takımı layık olan yere getireceğiz. Elimizden geldiğince bundan sonraki sezonda yapacağımız transferlere takımı şampiyon yapacağız. Tokatspor’u tanıtmaya devam edeceğiz. Bu akşam göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı da sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“TOKATLILAR PLATFORMU OLARAK İYİ YERLERE GELDİK”

 

Programın hazırlanmasında emeği olan Tokatlılar Derneğine teşekkür eden Tokatspor Başkan Yardımcısı Yusuf Uzun, “Tokatlılar olarak birbirimize özlem duyuyoruz. Elimizi taşın altına koyup böyle gecelerde bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu akşam da davetiniz üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geliyoruz. İstanbul Tokatlılar Platformunu bir yıl önce kurduk. Tokatlılara yön verme yönünde Tokatlıları temsil etme konusunda geldiğimiz nokta gerçekten çok güzel. Pırıl pırıl iş adamlarımız, esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile platform adı altında bir araya gelmeye çalışıyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

“KULÜBÜ MALİ KRİZ BATAĞINDAN ALDIK”

 

Uzun “ Tokatspor’u daha önceki dönemlerde yönetenler heyecana ışık tutamadılar. Kısacası 12 yıl boyunca Tokatspor’u iyi yönetemediler. Biz de iş adamları olarak takıma el attık. Kulübü mali kriz bataklığından aldık. Futbolcular ve taraftar yıllardır mağdur edilmişti. Takımın her bir parçasını bir yerlerden topladık. Kısacası Tokatspor’u perişan bir şekilde devraldık. Yönetime geldikten sonra 2.Lig Kırmızı grupta en çok puan toplayan ikinci takım olduk. Bu başarımız geldikten sonra geçmiş dönemlerde takımı bu duruma getirenler bizlerin başarısını çekemeyerek sosyal medya üzerinden vurmaya çalıştılar. Tokat’ı tanıtmak için spor gerçekten çok önemlidir. Türkiye’nin dört bir yanındaki Tokatlı iş adamlarımızın da destekleriyle Tokatspor’u daha iyi yerlere getireceğiz.” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10