Doğan referandum çalışmalarını sürdürüyor

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan hafta sonunda referandum çalışmaları kapsamında Hayrabolu ve Çerkezköy'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Çerkezköy 3.04.2017 20:37:00 0
Doğan referandum çalışmalarını sürdürüyor

EL-BAB ŞEHİDİNİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Programı çerçevesinde Cumartesi günü Hayrabolu’yu ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan ilk olarak AK Parti Hayrabolu İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Ethem Çetin ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Teşkilatta üyelerle birlikte istişarede bulunan Doğan, daha sonra İlçe Başkanı Ethem Çelik, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Doğan ve teşkilat üyeleriyle birlikte Çerkezmüsellim Mahallesinde pazar esnafını gezdi. Doğan, pazar esnafı ziyaretinin ardından ise esnaf ve ev ziyaretlerinde “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” hakkında bilgilendirmede bulundu.  Doğan Hayrabolu ziyaretinde El-Bab’da şehit düşen astsubay Yunus İşçan’ın ailesini de ziyaret ederek tekrar başsağlığı ziyaretinde bulundu.

 

PAZAR GÜNÜ VELİKÖY’DE ÇALIŞMA YAPTI

 

Çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Doğan Pazar günü ise Çerkezköy’de AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevgican Aydoğan, AK Partili Meclis üyesi Melek Şen ile birlikte Veliköy mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede hasta ziyaretlerinde bulunan Doğan, ev ziyaretlerinde ise kadınlarla bir araya gelerek "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" hakkında bilgilendirmede bulundu. Doğan esnaf Erkan Ahmetoğlu’nun babasının cenaze törenine de katılarak başsağlığı diledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10