Bir iyilik yapmaya var mısın?

Kızılpınar Kültür Merkezi'nde hizmete açılan Çerkezköy Belediyesi El Ele Butik adlı sosyal yardım mağazasında vatandaşların ihtiyaç fazlası kıyafet ve oyuncakları, ihtiyaç sahibi vatanda?

Çerkezköy 4.04.2017 20:15:00 0
Bir iyilik yapmaya var mısın?

YENİ SAHİPLERİYLE BULUŞTURULUYOR

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün sosyal belediyecilik kapsamında ‘Bugün bir iyilik yapmaya var mısın?’ sloganı ile başlattığı proje kapsamında halktan toplanan ihtiyaç fazlası kıyafet ve oyuncaklar, geçtiğimiz ay Kızılpınar Kültür Merkezi’nde oluşturulan El Ele Butik adlı sosyal yardım mağazasında yeni sahipleri ile buluşturuluyor.

 

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Belediyesi hizmet binası, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi ve Kızılpınar Kültür Merkezi’nde toplanan ihtiyaç fazlası kıyafet ve eşyalar, daha sonra El Ele Butik adlı sosyal yardım mağazasında ihtiyaç sahibi vatandaşların beğenisine sunuluyor. Yaklaşık 1,5 ay önce faaliyete geçen El Ele Butik adlı sosyal yardım mağazasında çocuk ve yetişkin kıyafetlerinin yanı sıra ayakkabı, battaniye, nevresim ve koltuk örtüsü gibi farklı eşyaların da ihtiyaç sahibi vatandaşların beğenisine sunulduğunu ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bir buçuk aylık süre zarfında mağazamızı yaklaşık 350 vatandaşımız ziyaret ederek bu hizmetimizden faydalandı. Bu kapsamda projemize destek veren tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10