Doğan 'Evet' için kapı kapı geziyor

Referandum çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan önceki gün Kapaklı'ya giderek partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Tekirdağ 5.04.2017 19:56:00 0
Doğan

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN’ EVET’ OYU VERMELERİNİ İSTEDİ

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan ve teşkilat üyeleri ile birlikte Kapaklı’da ev ziyaretlerinde bulunarak “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" hakkında bilgilendirmede bulundu. Gittiği her evde vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türkiye’ye kazandıracaklarını anlatan Doğan, halk oylamasında vatandaşlardan güçlü Türkiye için ‘Evet’ oyu vermelerini istedi.

 

“SANDIKTAN ‘EVET’ OYU ÇIKARACAĞIZ”

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan ve teşkilat üyeleriyle birlikte Kapaklı İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Ayşe Doğan okul çalışanları ile sohbet etti. Bol bol ev ziyareti de gerçekleştiren Doğan AK Parti’nin yeni projelerini ve 16 Nisan’da sandıktan ‘Evet’ oyu çıkması durumunda Türkiye’de gerçekleştirilecek yeni projeleri anlattı. İlçe merkezindeki esnafı da ziyaret ederek vatandaşlardan referandumda ‘evet’ oyu vermeleri için destek isteyen Doğan “ Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız ‘Evet’ oyu vereceklerini söylüyor. Bu millet 2002’de Türkiye’nin çarkını nasıl döndürdüyse 16 Nisan’da da ‘Evet’ oyu vererek Türkiye’nin miladını değiştirecek. Güvenli ve huzurlu Türkiye, lider ve öncü bir Türkiye için 16 Nisan’da sandıktan ‘Evet’ oyu çıkaracağız inşallah” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10