11 fişek 'Koreks' ile yakalandılar

İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmet ekipleri Kosvalı sokak üzerinde durumlarından şüphelendikleri üç kişi üzerinde yaptıkları aramada, 11 fişek içime hazır koreks (eroin) ile uyuştur

Çerkezköy 10.04.2017 20:35:00 0
11 fişek

EMNİYET GÜÇLERİ İLE SAĞLIK EKİPLERİNE ZOR ANLAR YAŞATIYORLAR

 

Son günlerde ilçe genelinde artan uyuşturucu kullanımı vatandaşları canından bezdirdiği kadar, emniyet güçleri ile sağlık personeline de oldukça zor anlar yaşatıyor. Hemen hemen her sokakta, metruk binalarda ve boş alanlarda uyuşturucu kullanan gençler, kendilerinden geçmiş bir halde ya yarı baygın halde yerde yatıyorlar yada uyuşturucunun etkisiyle çevrelerine zarar veriyorlar.

 

DURUMLARINDAN ŞÜPHELENDİLER

 

Mahalle sakinleri hemen hemen her gün bu tarz olaylarla karşılaştıklarını belirterek, sürekli olarak hem emniyet güçlerine, hem de sağlık ekiplerine haber vermekten bıktıklarını ifade ettiler. İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmet ekipleri Kosvalı sokak üzerinde devriye gezdikleri esnada üç şahsın durumundan şüphelenerek durdurdular.

 

GAZİ POLİS MERKEZİ’NE GÖTÜRÜLDÜLER

 

Sefa M., Şafak K. ve Murat T.’nin üzerinde yapılan aramada ekipler, içime hazır 11 fişek koreks (eroin) ile uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıslar doktor raporunun ardından ifadeleri alınmak üzere Gazi Polis Merkezi’ne götürüldü. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10