MUSTAFA YEL HAYRABOLU VE MURATLI'DA 'EVET' ARADI

Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa YEL 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak halk oylaması için Hayrabolu ve Muratlı'ya ziyarette bulundu.

Hayrabolu 12.04.2017 20:49:00 0
MUSTAFA YEL HAYRABOLU VE MURATLI

16 Nisan Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu çalışmalarına devam eden YEL, Hayrabolu ve Muratlı İlçelerinde düzenlenen programlarla, partili, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek halk oylamasında ‘evet’ oyu vermeleri için destek istedi.

 

Hayrabolu İlçesindeki Referandum çalışmalarında YEL’e, AK Parti İl Başkanı Cüneyt YÜKSEL, AK Parti Hayrabolu İlçe Başkanı Ethem ÇETİN, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat mensupları ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

 

Hayrabolu’ya yeni teşkilat açılışı

 

Yeni hizmete giren AK Parti Hayrabolu İlçe Teşkilatı binasının açılışını gerçekleştiren YEL, “Böyle güzel bir yeri partimize kazandıran İlçe Başkanımız Ethem ÇETİN ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim AK Partimize, Hayrabolu’muza ve Tekirdağ’ımıza hayırlı uğurlu olsun.” Dedi. 16 Nisan’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasının Türkiye için büyük bir önem taşıdığını söyleyen YEL;“ Ülkemizin büyümesi ve gelişmesini hazmedemeyenlerin bu referandum da hayır cephesine çalıştıklarını, vatanını milletini bayrağını ve devletini seven vatandaşların ise sandıkta ’evet’ oyu vererek onlara en güzel cevabı verecektir” dedi.

 

AK Parti Hayrabolu İlçe Başkanı Ethem ÇETİN, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat mensupları ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri beraber Av.Fahri SÜRÜCÜ'yü iş yerinde ziyaret eden YEL daha Av. Behiye Nur ÇETİNKAYA’nın yeni iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.

 

Türkiye için ‘evet’ demelerini istedi

 

Hayrabolu İlçesindeki ziyaretinde gerek çarşı esnafı gerekse tek tek görüştüğü vatandaşlara hep beraber, daha güçlü ve daha büyük Türkiye için neden EVET' verilmesi gerektiğini anlatarak Hayrabolulu hemşerilerinden desteklerini esirgememelerini isteyen YEL  “Biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Hayrabolu İlçemizde teşkilatımızla beraber neden ’evet’ dememiz gerektiğini anlatıyoruz. Bizim tek gayemiz daha güçlü, daha istikrarlı, daha müreffeh bir Türkiye inşa etmektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye’yi eski prangalarından kurtarmak için kararlıdır. Ancak 16 Nisan’da vatandaşlarımıza büyük görev düşüyor. İnanıyorum ki, sadece Hayrabolu ve Tekirdağ’dan değil, Allah’ın izniyle tüm Türkiye genelinde sandıktan çok güçlü bir evet çıkacaktır” diye konuştu.

 

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172.Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle AK Parti Hayrabolu İlçe Başkanı Ethem ÇETİN, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat mensupları ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Hayrabolu İlçe Emniyet Müdürü Kadir YILDIRIM'ı ve personelini ziyaret eden YEL, Polis Günü ve haftasını tebrik ederek, başarı dileklerini iletti.

 

Gündeme ilişkin soruları cevapladı

 

Hayrabolu İlçe ziyareti sonrasında Tekirdağ Haber Trak Gazetesi Sahibi Cenap KÜRÜMOĞLU'nu ziyaret ederek Referandum Süreci ve yeni anayasa değişikliği ile ilgili açıklamalar yapan YEL, gündemdeki konulara ilişkin sorulan sorulara cevap verdi.

 

Daha sonra AK Parti İl Başkanı Cüneyt YÜKSEL’le birlikte Rumeli Tv'nin canlı yayın konuğu olan YEL, Referandum Süreci ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Günün sonunda Muratlı İlçesi Turan-Kazım Dirik Mahallesinde düzenlenen açık hava toplantısında roman vatandaşlarla bir araya gelen YEL yoğun ilgi ve sevgi gösterileri altında coşkulu bir konuşma yaptı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Cüneyt YÜKSEL, AK Parti İlçe Başkanı Metin ARICI, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri  ve Muratlı AK Parti İlçe teşkilat mensupları yalnız bırakmadı. “Ülkemizin renkli, vatansever, adam gibi adamları olan roman kardeşlerimizle buluştuk. Mahallemizdeki tek ses “Önce Millet Tabii ki EVET” oldu. Tüm roman kardeşlerime yoğun ilgi ve sevgilerinden, verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadesini kullanan YEL “Gittiğimiz tüm saha çalışmalarında bizlere gösterilen yoğun ilgi, birbirimize olan bağlılığımızı, kardeşliğimizi, inancımızı her zamankinden daha çok kenetlenmemiz gerektiğini gözler önüne seriyor. Onun için 16 Nisan’da sandıktan güçlü bir ‘Evet’ çıkacağına olan inancımız tamdır” dedi. Konuşmasını yoğun alkışlarla devam ettiren YEL “Yeni 15 Temmuz’ların yaşanmaması için 16 Nisan’da milletimiz istiklalimiz istikbalimiz, istikrarımız için Allah’ın izniyle Evet diyeceğiz ve ülkemizin geleceğini garanti altına alacağız.” Dedi.

 

Haber / Melek Elma


0282 726 91 91
0282 747 65 10