Albayrak ve Akay devam eden çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından ilçe merkezinde erçekleştirilen çalışmalarÄ?

Çerkezköy 12.04.2017 20:57:00 0
Albayrak ve Akay devam eden çalışmaları inceledi

FORMA HEDİYE ETTİ

 

İncelemeler öncesinde Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Albayrak’a Süper Amatör Ligde şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden 1911 Çerkezköyspor forması hediye edildi. Başkan Akay” Takımımız sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti, Şampiyon olan takımımızın formasını da sizlere takdim ediyorum” dedi. Üzerinde adının yazılı olduğu 59 numaralı forma için teşekkür eden Albayrak, şampiyonluğundan dolayı da 1911 Çerkezköyspor Kulübü’nü tebrik etti.

 

“KÖKÜNDEN ÇÖZMÜŞ OLACAĞIZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra ise Büyükşehir Belediye tarafından Kavakdere’de devam eden ıslah çalışmalarını yerinde inceledi. Kavakdere de ıslah çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Başkan Akay “Islah çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinlerimizin en büyük şikayeti olan pis koku ve görüntü kirliliği problemlerini de kökünden çözmüş olacağız” diye konuştu.

 

“KALDIRIM ÇALIŞMALARI DA BAŞLIYOR”

 

Kavakdere’den ayrılan Albayrak ve Akay, daha sonra hükümet caddesi üzerindeki çalışmaları inceledi. Caddede tüm alt yapı çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Akay “ En kısa zamanda kaldırım çalışmalarına başlanması, akabinde de asfaltlama ve aydınlatma çalışmalarının tamamlanması gerekiyor” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da kaldırım çalışmalarının bugün itibari ile başlaması için gerekli talimatları verdiğini kaydetti.

 

“ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLECEK”

 

Akay ve Albayrak son olarak ise TESKİ tarafından Kızılpınar Mahallesinde devam eden kolektör hattı çalışmalarını da yerinde inceledi. İstiklal Caddesi’nde parsel bağlantı çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “15 Nisan Cumartesi günü itibari ile Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri bu caddemizde kaldırım çalışmalarına başlayacak. Akabinde de asfaltlama çalışmaları gerçekleştirilecek” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10