Sanki film çektiriyor

Bağlık Mahallesi Dağlı Sokak üzerinde park halinde bulunan aracı çalan 4 kişi, hırsızlık yaptıktan sonra çaldıkları aracı Torun sokak üzerine bırakarak kaçtı.

Çerkezköy 17.04.2017 15:26:00 0
Sanki film çektiriyor

Araç gece yarısı Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından bulunurken, kaçan dört şüpheliden 3’ü yakalanarak alınan ifadelerinin ardından Adliyeye sevk edildi. S.K., İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden çıkarıldığı esnada kendisini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına ‘çek kamaracı’ diye bağırarak gülümserken, pişkin tavrı da yadırgandı.

 

DÜZ KONTAK YAPARAK ÇALDILAR

 

Önceki akşam meydana gelen olayda park halinde bulunan aracı çalan dört çocuk, çaldıkları araçla demir hırsızlığı yaparak kayıplara karıştılar. Olay iddiaya göre şu şekilde gelişti; S.K., T.S., E.S. ve S.K. iddiaya göre Bağlık Mahallesi Dağlı sokak üzerinde park halinde duran aracı düz kontak yaparak çaldılar. Çaldıkları aracın plakalarını söken 18 yaşından küçük dört çocuk daha sonra demir hırsızlığı yaptıkları ifade edildi.

 

KAÇAN ÇOCUK ARANIYOR

 

Hırsızlık ihbarının ardından harekete geçen Asayiş Büro Amirliği ekipleri MOBESE kayıtlarından aracın Torun Sokak üzerinde terk edilmiş halde bulunurken, plakası sökülen araç incelenmek üzere Gazi Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Aracı çalan ve çaldıkları araçla da demir hırsızlığı yaptıkları belirlenen dört çocuktan S.K., T.S. ve E.S. kısa süre içinde yakalanırken, izini kaybettiren Soner K.’nin yakalanması için soruşturma devam ediyor.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

 

Gazi Polis Merkezi’nde ilk ifadeleri alınan üç şahıs daha sonra Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. S.K.’nin İstanbul Küçükçekmece’den 5, Çerkezköy’den de 1 hırsızlık suçundan aranması olduğu öğrenildi. 3 çocuk, Çocuk Büro Amirliği’nde ki ifadelerinin ardından önce sağlık raporu ardından da Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildiler.

 

PİŞKİN TAVRI YADIRGANDI

 

S.K., İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden çıkarıldığı esnada basın mensuplarına ‘çek kamaracı’ diye bağırarak gülümserken, pişkin tavrı da yadırgandı. Sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edilen zanlılar ve yakınları Adliye önünde görevini yerine getirmeye çalışan basın mensuplarına engel olmaya çalıştı. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10