''Artık ülke insanın yüzde yüzünü kucaklama zamanı''

16 Nisa referandum seçimleri sonrası açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, referandumun ülkeye hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Çerkezköy 17.04.2017 20:07:00 0

Aydeniz; “Artık insanların birbirleriyle sarılma zamanı. küskünlüklere, kırgınlıklara yer verilmemeli. Birlik ve beraberlik içinde, ülkemiz için, geleceğimiz için mücadele etme zamanıdır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

‘’REFERANDUMDA ÇIKAN SONUÇ ÜLKE İNSANINI BÜTÜNLEŞTİRECEK’’

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz; ‘’Yeni anayasa değişikliği için Pazar günü yapılan referandumda, halkımızın verdiği ‘evet’ oylarının resmi olmayan bilgilere göre yüzde 51.4 olarak açıklandı. MHP olarak bu süreçte verilen sözlerin yerine getirilip getirilmediğinin takipçisi olacağız. Temennimiz referandumda halkımıza verilen sözlerin yerine getirilmesidir. Ülkenin bekası ve insanlarımızın geleceği için verilen sözlerin tutulacağını umut ediyoruz. Referandumda ‘evet’ oyu kullanana da ‘hayır’ tercihi yapana da saygı duymalıyız. Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye için el ele vererek hiç kimseyi ötekileştirmeden insanlarımızın küskünlüklere, kırgınlıklara yer vermeden saygı ve sevgi çerçevesi içinde mücadele etme zamanıdır. Artık, ülke insanın yüzde yüzünü kucaklama zamanı. Referandum sürecinde insanlarımızın sağ duyulu olarak davranması ve bu süreç içerisinde her hangi bir olayın yaşanmaması da sevindirici oldu. Referandumun  ülkemizde hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10