İrfan Mandalı Kutlu Doğum Haftasını kutladı

Başkan Mandalı, Hazreti Muhammed'in tüm insanlığa rahmet olarak gönderildiğini vurgulayarak, Peygamber Efendimizin üstün şahsiyeti ve ahlakının bütün insanlığa örnek olduğunu kaydetti.

Kapaklı 18.04.2017 20:18:00 0
İrfan Mandalı Kutlu Doğum Haftasını kutladı

BÜTÜN İNSANLIK İÇİN BARIŞ, SEVGİ KARDEŞLİK DİLİYORUM

 

Başkan Mandalı ; “Bu hafta, özünde güzel ahlak, doğruluk ve sevgi olan, bütün insanların mutluluğunu esas alan İslam'ın evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunu idrak ediyoruz. Bu bakımdan dini, dünyevi ve ahlakı hayatımızın en büyük şahsiyeti hiç şüphesiz ki sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’tir'' dedi.

 

Başkan Mandalı, kutlu doğum haftası dolayısıyla ayrıca, insanlığın huzur içinde yaşayabileceği bir dünya için temel insani değerleri ortaya koyan yüce Peygamberin doğumunun tüm insanlık için karanlıktan bir kurtuluş ışığı olduğunu belirterek "Bu duygu ve düşüncelerle, başta Kapaklılı hemşerilerim başta olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyor, tüm insanlık için barış, sevgi, kardeşlik ve huzurlu bir gelecek için fırsat olarak değerlendirilmesini diliyorum” dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10