Rişvan ve Karahan ailelerinin mutlu günü

Kızılpınar Minibüsçüler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ali Rişvan'ın oğlu Hüseyin Rişvan, Gazi Karahan ve Hülya Karahan'ın kızı Özge Karahan önceki gün yapılan d?

Çerkezköy 18.04.2017 20:22:00 0
Rişvan ve Karahan ailelerinin mutlu günü

Hacı Ali Rişvan-Merhume eşi Satı Rişvan ile dünürleri Hülya Karahan ve Gazi Karaman ailesinin bu mutlu günü Lemar Düğün Salonunda yapıldı. Çocuklarının düğününde siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli Rişvan ve karaman ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Düğüne katılımın yoğun olmasından Rişvan ve Karahan ailesi mutluluk duydu.

 

DÜĞÜN LEMAR DÜĞÜN SALONUNDA YAPILDI

 

Cumartesi akşamı 19.00-24.00 saatleri arasında Çerkezköy’de Lemar Düğün Salonları Salon 1’de gerçekleşen düğün töreninde dünya evine giren Özge karahan ve  Hüseyin Rişvan’ın bu mutlu gününde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilçiler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Motorlu Taşıyıçılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli, Kapaklı Birlik Minibüsleri Kooperatif Başkanı Ziyaettin Dubaz, Karaağaç, Veliköy Minibüscüler Kooperatif Başkanları, Optimed Hastanesi ve İrmet hastanesi Doktorları, Çerkezköy’ün ileri gelen işadamları ve esnafları, STK yöneticileri ile  Rişvan ve Karahan ailelerinin yakınları yalnız bırakmadı. Ayrıca CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Rişvan ve Karahan ailelerine gönderdikleri telgraflarla Rişvan ve Karahan ailelerin mutlu günlerine ortak olduğunu belirterek, gençlere ömür boyu mutluluklar diledi.

 

İLK DANSLARINI ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE YAPTILAR

 

Alkışlar eşliğinde solona giren Özge ve Hüseyin Rişvan çifti ilk danslarını alkışlar eşliğinde yaptı. Ardından düğün pastasını da yine alkışlar eşliğinde kestiler. Düğün pastası kesimi sonrasında takı merasimi gerçekleştirildi. Düğüne yoğun bir davetlinin katılmasıyla takı merasiminde uzun kuyruklar oluştu.

 

GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADILAR

 

Düğünde Hacı Ali Rişvan ve dünürleri Hülya-Gazi Karahan ile birlikte düğüne gelen davetlileri kapıda güler yüzle ‘hoş geldiniz’ diyerek karşıladılar. Düğün esnasında da masaları tek tek dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendiler. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip çeşitli oyunları yakınlarıyla ve arkadaşlarıyla oynadı. Hacı Ali Rişvan ve Hülya-Gazi Karaman çifti  çocuklarının mürvetini görmekten son derece mutlu olduklarını ve düğüne katılan herkese bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için tek tek teşekkür etti. Genç evliler Özge-Hüseyin Rişvan çifti de  bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm aile bireylerine, arkadaşlarına, dostlarına ve tüm davetlilere teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10