Çalışmaların hızlanmasını istedi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile birlikte Hükümet Caddesi genişletme dÃ?

Çerkezköy 20.04.2017 19:25:00 0
Çalışmaların hızlanmasını istedi

BORDÜR TAŞLARI DÖŞENİYOR

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hükümet Caddemizde kaldırım yapım çalışmalarına başlandı. Şu anda kaldırım bordür taşları döşeniyor. Köprümüzün diğer tarafında da kavşak çalışması gerçekleştirildi. Kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol kotlarındaki düzenlemelerle birlikte dolgu çalışması yapılacak. Ardından da caddemizde asfaltlama çalışması gerçekleştirilecek” dedi.

 

AYDINLATMA ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILACAK

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan çalışmaların tamamlanmasının ardından Hükümet Caddesi’nin modern bir görünüme kavuşacağını sözlerine ekleyen Başkan AKay, “Caddemizde kaldırım genişliği 3 metre, yol genişliği ise 14 metre olacak. Hükümet Caddemizdeki aydınlatma çalışmaları ise belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek. Hükümet Caddesi’ndeki tüm çalışmaların Haziran ayına kadar tamamlanması ve ardından caddenin tam anlamıyla kullanıma açılması hedefleniyor” ifadelerine yer verdi.

 

ÇALIŞMALARIN HIZLANMASINI İSTEDİ

 

Başkan Akay, çalışmaların hızlanması ve daha titiz bir şekilde devam ettirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10