Süper ligde son hafta

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de sezon hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmaların ardından tamamlanacak. Ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Saray Belediyespor'a k

21.04.2017 20:52:00 0
Süper ligde son hafta

1911 SARAY DEPLASMANINDA

 

Bu sezon oynadığı 25 karşılaşmada 18 galibiyet altı beraberlik ve tek yenilgi alarak sezonun tamamlanmasına iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden 1911 Çerkezköyspor sezonun son maçında 44 puan toplayarak beşinci sırada yer alan Saray Belediyespor’a konuk olacak. Saray Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor antrenörü Emre Morgil “ Bu hafta sezonun son maçında Saray Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğumuzu ilan edip geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircimiz önünde şampiyonluk kupasını aldık. Sezonun son karşılaşmasında iyi bir mücadele örneği sergileyip sezonu galibiyet ile kapatmak istiyoruz” dedi.

 

BÜYÜK ÇINARLI MAÇA ÇIKMAYACAK

 

Haftaya ikinci sırada giren Kapaklıspor ise son haftayı maç yapmadan geçecek. Büyük Çınarlıspor’un federasyona maça çıkmayacağını bildirmesi üzerine Kapaklıspor karşılaşmadan 3-0 hükmen galibiyet ile ayrılacak. Haftaya üçüncü sırada giren Çorlu Kültürspor ise deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Çorlu Kültürspor’un ligde 53, Muratlı Belediyespor’un ise 38 puanı bulunuyor. Muratlı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada saat 16.30’da başlayacak.

 

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ İYİ BİR ÇIKIŞ YAKALADI

 

İkinci devre müthiş bir çıkış yakalayarak ligde kalmayı başaran Çorlu Gençlerbirliğispor ise deplasmanda Aşağısevindikspor’a konuk olacak. Muratlı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada saat 14,00’de başlayacak. Çorlu Gençlerbirliğispor oynadığı karşılaşmalarda 30 puan toplayarak onuncu, Aşağısevindikspor ise aynı puan ve averajla dokuzuncu sırada yer alıyor.

 

ŞARKÖYSPOR EVİNDE ÜÇ PUAN AYAYACAK

 

Ergene Belediyespor’un geçtiğimiz haftayı mağlup kapatması ile birlikte ligde kalmayı garantileyen Şarköyspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Marmara Ereğlisi Belediyespor’u konuk edecek. Şarköyspor’un 26, Marmaraereğlisi Belediyespor’un ise ligde 53 puanı bulunuyor. Şarköy Sahası’nda bugün oynanacak olan karşılaşma ise saat 17.00’de başlayacak. Bir önceki hafta Marmaraereğlisi deplasmanında rakibine mağlup olarak ligden düşen üçüncü takım olan Ergene Belediyespor sezonun son maçında evinde 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Ergene Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşmada 15.00’de başlayacak.

 

SİTESPOR EVİNDE

 

Bu sezon genç ve dinamik bir ekip ile güzel bir sezon geçiren Kapaklı Sitespor ise sezonun son maçında evinde ligden düşmesi kesinleşen Hayrabolu Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşmada saat 15.30’da başlayacak. Kapaklı Sitespor’un ligde 34 puanı bulunurken, Hayrabolu Belediyespor’un ise 9 puanı bulunuyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10