B/S/H 1000 fidanı daha toprakla buluşturdu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyetlerini sürdüren BSH Ev Aletleri'nin 16'ncı Geleneksel Ağaç Dikme Töreni bu yıl Ambardere Mevkii eski Çerkezköy–Büyükçavuşlu Yolu kenarında bul

Çerkezköy 26.04.2017 19:01:00 0
B/S/H 1000 fidanı daha toprakla buluşturdu

16 YILDIR YAPIYORUZ VE GURUR DUYUYORUZ

 

16’ncı ağaç dikme töreninde konuşan BSH Türkiye, Ortadoğu, Afrika ve BDT Bölgesi Bulaşık Makinesi Ürün Grubu Başkan Yardımcısı Süreyya Olam, “Yasalara ve Birleşmiş Milletler Evresel Beyannamesi uyarak insan haklarına ve çevreye sorumluluk duymayı bir sosyal görev olarak kabul ediyoruz. Bu görev kapsamında ürettiğimiz ürünlerde sürekli kaynakları verimli kullanma yolunda çevreye saygı duyma konusunda çalışma yapıyoruz. Ürettiğimiz ürünlerde enerji verimliliğine odaklanıyoruz. Son 15 yılda yüzde 50’ye varan enerji ve su tasarrufu sağladık. Bu ağaç dikme etkinliğimizde çevreye duyduğumuz sorumluluğumuz. 16 yıldır yapıyoruz ve gurur duyuyoruz. Katılımcı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

DUYARLILIKLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Süreyya Olam’ın ardından kürsüye gelen Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ise yaptığı konuşmada, “Ağaçlandırma etkinliğinde emeği geçenlere de ayrıca teşekkür etmek istiyorum, genç başkanımız Vahap Akay’da bir ağaç candır projesi kapsamında Çerkezköy’ü yeşillendirme çalışmaları var. B/S/H firmasına da bu duyarlılığından dolayı teşekkürler” ifadelerini kullandı.

 

HALK OYUNLARI EKİBİ KISA BİR GÖSTERİ SUNDU

 

Konuşmaların ardından B/S/H Ev Aletleri’ne alan tahsisinde bulunan Çerkezköy Belediyesi Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve Enver Bayram ile Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir’e BSH Türkiye, Ortadoğu, Afrika ve BDT Bölgesi Bulaşık Makinesi Ürün Grubu Başkan Yardımcısı Süreyya Olam tarafından plaket takdim edildi. Ağaç dikme töreni öncesinde halk oyunları ekibi kısa bir gösteri sundu.

 

1000 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTURULDU

 

Euroserve yetkilisi Selim Şentürk tarafından fidanların nasıl dikileceğine dair kısa bir bilgilendirme yapıldıktan sonra katılımcılar düzenlenen kokteylin ardından 1000 adet fidan toprakla buluşturuldu. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10