ÇTSO Lisesi'nden El-Bab ve Cerablus'a yardım eli

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından El-Bab ve Cerablus'a yardım kermesi düzenlendi. Kermesten elde edilen gelir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ilgili hesabına yatırılacak.

Çerkezköy 27.04.2017 19:49:00 0
ÇTSO Lisesi

İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR

 

ÇTSO Anadolu Lisesi Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü ile Resim Kulübü öğretmenleri ve okul öğrencileri tarafından yardım kermesi düzenlendi. Düzenlenen kermes hakkında bilgi veren Okul Müdürü Fahrettin Kahraman, “Suriye’de uzun süreden beri bir insanlık dramı yaşanmaktadır. Bu insanlık dramının yaşandığı ve yakın bir zamanda Türk Silahlı Kuvvetlerince yeniden kontrolün sağlandığı yerlerden El-Bab ve Cerablus bölgelerinde bölge halkının yeniden gündelik yaşamına dönmesi, okul çağındaki çocukların ve gençlerin eğitim öğretim faaliyetlerine biran önce başlayabilmeleri için okulların onarılıp malzeme ihtiyaçlarının temin edilmesi için yardım kampanyası başlatıldı” dedi.

 

DESTEK OLAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

İl genelindeki okul ve kurumlarda belirtilen bölgedeki okulların yeniden onarılması ve malzeme ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Tekirdağ Valiliği tarafından yardım kampanyasının başlatıldığı sözlerine ekleyen Kahraman, “Öğretmen ve öğrencilerimiz de kampanyaya destek amacıyla okulda kermes düzenlediler. Bu kermeste emeği geçen Kulüp Öğretmenleri Hale İlterberk Erem, Çisem Ergin ve destek veren tüm öğretmen ile öğrencilerime teşekkür ederim. Kermesten elde edilen nakdi yardımlar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ilgili hesabına yatırılacak” diye konuştu. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10