Devletteki FETÖ dezenfektasyonu KHK ile devam ediyor

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 2 yeni Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. 689 sayılı KHK ile ülke genelinde toplam 3 bin 974 kişi kamu görevinden ihraç edilirken, 236 k

Tekirdağ 30.04.2017 20:43:00 0
Devletteki FETÖ dezenfektasyonu KHK ile devam ediyor

EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

 

689 sayılı KHK ile Tekirdağ’da 15 memur görevinden ihraç edildi. Çerkezköy Adliyesinde görevli zabıt kâtibi R.A gözaltına alınırken, geçtiğimiz günlerde yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan kâtiplerden Hüseyin K. ve İbrahim G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.  Öte yandan Çerkezköy Adliyesi'nde mübaşir olarak görev yapan Servet C. ve Kapaklı'da Kuran kursu öğreticisi Sümeyye Ö. de son çıkartılan KHK ile meslekten ihraç edilen isimler arasından yer aldı.  Öte yandan Bursa Uludağ Üniversitesi'nde öğrenci olan ve Çerkezköy’de yaşayan ailesini ziyarete gelen bir kişi de FETÖ/PDY soruşturmasında gözaltına alınarak soruşturmanın yapıldığı Bursa’ya gönderilirken, daha önce Çerkezköy Adliyesi'nde görev yapan ve ardından Adana'ya tayin olan zabıt katibi Kemal B. de meslekten ihraç edildi.

 

TOPLAM 15 MEMUR MESLEKTEN İHRAÇ EDİLDİ

 

689 sayılı KHK ile Tekirdağ Süleymanpaşa’da İmam Hatip Nesim. D., Çorlu Adliyesi İdari İşler Müdürü Şerafettin  B., Tekirdağ Kapalı Cezaevi'nde görevli İnfaz Koruma Memurlarından Olgun. İ., Çorlu Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Yusuf A., Çorlu Adliyesi Zabıt Katiplerinden; Ayşe. Ç., Büşra. B., Halil İbrahim Y., İbrahim. Ö., İsmail. Ö., Mustafa Naim E., Raziye. A., Çorlu Tapu Sicil Yardımcısı Hüseyin Ş. ve  Ergene ilçesinde öğretmen Ömer. S. de meslekten ihraç edildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10