GÜLERÇİN'DE BAYRAM ŞEKERİ TADINDA ŞENLİK

Özel Çerkezköy Gülerçin Kolejinde 29.04.2017 Cumartesi günü 4 Yaş A , 4 Yaş B, 5 Yaş A ve 5 Yaş B sınıfları tarafından büyük bir coşku ve heyecanla hazırlanan "Anaokulu Şenlikleri"

Çerkezköy 2.05.2017 20:58:00 0
GÜLERÇİN

Program saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından Okul Müdürümüz Sayın Ömer KÜRKLÜ’ nün konuşmasıyla devam etti. Okul Müdürümüz öğrencileri anaokulunda gelişimsel anlamda her alanda gösterdikleri başarıdan dolayı kutlarken, ilerleyen yaşamlarında da başarılarının devamını diledi. 

 

GÖSTERİLER ALKIŞ TOPLADI

 

Merakla beklenen gösterilerde alkışlar hiç eksik olmadı. Program her sınıfın kendi öğretmeniyle hazırlamış olduğu dans gösterileriyle başladı. Ardından sırasıyla Halk Oyunları öğretmeni Abdullah Coşkun, İngilizce öğretmeni Esra Tercan, Drama Öğretmeni Özden Kaya, Bale eğitmeni Beril Şentürk, Bilişim Teknolojileri öğretmeni Serhan Serinoğlu, Beden Eğitimi Öğretmeni Aslıhan Buksur Anaokulu öğrencileri ile hazırlamış olduğu keyifli gösterilerle programa devam etti.  Tüm anaokulu öğrencileri bugüne kadar geçirdiği güzel zamanları içeren anılardan oluşturmuş olduğu slayt gösterisi izlenerek geçerken, Müzik öğretmeni Ömer İnce’nin tüm 5 yaş şubeleri ile hazırlamış olduğu çocuk korosuyla etkinlikler sona erdi.

 

Öğrenciler alkış yağmuruna tutulurken 5 Yaş öğrencilerine sınıf öğretmenleri tarafından başarı belgesi verilmesiyle programda sona erdi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10