Eğitim-yardım kartları dağıtıldı

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Sendika olarak Türkiye'de geçen yıl bir ilklere imza atarak sendika üyelerine eğitim yardımı yapmay

Çerkezköy 2.05.2017 20:59:00 0
Eğitim-yardım kartları dağıtıldı

Önce toplamda 100 milyon olarak belirlendiği eğitim yardımlarının, geçtiğimiz günlerde sendikaya yeni üyelerin katılımıyla 106 milyona çıkarıldığını belirten Koçak, Sendika üyesi olan tüm üyelerin bu eğitim yardımından yararlanmasının sağlandığını söyledi. Başkan Koçak, belli aralıklarla verilen eğitim yardım dilimlerinin son dilimi olan 4.  Eğitim yardım dilimi kartlarının da 1 Mayıs itibari ile sendika üye işyerlerinde dağıtımına başlandığını belirtti.

 

‘’HİÇBİR ÜYEMİZİ MAĞDUR ETMİYORUZ’’

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, sendika olarak hiçbir üyeyi mağdur etmediklerini ve başta işçinin aldığı ücretler olmak üzere tüm sosyal haklardan yararlanmalarını sağladıklarını dile getirdi. Koçak; “Türk Metal Sendikası olarak biz çok büyük bir aileyiz. Aile fertlerimizin sağlıktan eğitime kadar her alanda yararlanmalarını sağlamaktayız. Biz çalıştığımız işyerlerini bile kendi işimiz ve evimiz gibi biliyor, titiz ve itinalı bir çalışma yapıyoruz. İşverene kazandırıyoruz, biz de kazanıyoruz. Sendikamız genel merkezi tarafından başlatılan ve dört dilim halinde belirlenen zamanlarda verilen eğitim yardımlarımızın bu ay içinde son dilimi olan 4. dilim eğitim yardım kartlarının dağıtımına sendikamızın yetkili olduğu işyerlerindeki üyelerimize dağıtımına başladık. Geçen yıl toplamda 100 Milyon olarak dağıtılması kararlaştırılmıştı. Son aylarda sendikamıza yeni işyerleri ile yeni üyelerde katıldı ve rakam toplamda 106 milyona çıktı. Bu nedenle sendikamıza üye olan hiçbir üyemizi hiçbir haktan mağdur etmemeye özen gösteriyoruz. Etmeyeceğiz de” dedi. Başkan Koçak aynı işyerinde karı koca olarak eşli çalışan sendika üyelerinin her birine ayrı ayrı eğitim yardımı kartı verildiğini de sözlerine ekledi.

 

SENDİKA ÜYELERİ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türk Metal Sendikası üyeleri kendilerine dağıtılan dördüncü dilim eğitim kartı için Türk metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’a ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a teşekkür ettiklerini söylediler. Sendika Üyeleri; “Türk Metal sendikası üyeleri olarak Sendikamızın 4. dilim eğitim yardım kartlarını aldık. Başta Genel Başkanımız Pevrul Kavlak olmak üzere, Genel Merkez yöneticilerimize, Çerkezköy Şube başkanımız Murat Koçak’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10