Gönül Verenler gönüllerince eğlenecek

Çerkezköy Gönül Verenler Derneği'nin düzenlediği ''Bahar geldi'' şenliği 7 Mayıs Pazar günü Pınarça'da, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy TemsilciliÄ?

Çerkezköy 2.05.2017 21:00:00 0
Gönül Verenler gönüllerince eğlenecek

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay; ‘’Dernek yönetimi olarak sosyal  etkinlik projelerimiz kapsamında  7 Mayıs Pazar günü Kapaklı İlçemizin Pınarça Mahallesindeki Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’nin  Hatıra Ormanı’nda gerçekleştireceğimiz ‘Bahar Geldi‘ şenliğimize tüm Çerkezköy halkımız davetlidir” dedi.

 

ŞENLİK KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ YARIŞMALARDA YAPILACAK

 

Murat Akay; “Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz ‘Bahar geldi’ şenliğini geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. 7 Mayıs Pazar günü saat 12.00’de başlayacak olan şenliğimiz akşam saat 18.00’e kadar devam edecek. Şenliğe katılanlara çeşitli yiyecek ve içecek ikramlarımız olacak. Hatıra Ormanı’na ağaç dikimi yapacağız. Şenlik kapsamında mendil kapmaca, sandalye oturma yarışı, çuval yarışı gibi yarışmaların yanı sıra çocuklar için şişme çocuk oyun parkı ile şenliğe renk katacağız. Amacımız ilçemizde birlik beraberliğin ve kardeşliğin daha da güçlenmesini sağlamak. Şenliğimize Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube yöneticileri, üyeleri ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği Yönetimi, üyeleri ve Sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri de katılım sağlayacaklar” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10