Bir kez daha Çerkezköy'ün gururu oldu

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Venus Sultanlar Ligi final serisinde Galatasaray'ı 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı kadrosunda yer alan Çerkezköy'ün Milli

Çerkezköy 3.05.2017 11:06:00 0
Bir kez daha Çerkezköy

BİR KEZ DAHA ÇERKEZKÖYLÜLERE BÜYÜK MUTLULUK YAŞATTI

 

Vestel Venus Sultanlar Ligi adı altında bu sezon 33. kez oynanan Kadınlar 1. Voleybol Ligi'nde Fenerbahçe, şampiyonluğa uzanmayı başardı. Sarı-lacivertli ekip, Galatasaray Kadın Voleybol Takımını play-off final serisindeki üç maçta da 3-0'lık skorlarla geçerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyon takımın kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Dicle Nur Babat, bir kez daha Çerkezköylülere büyük bir gurur yaşattı.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN GURURU

 

75.Yıl İlköğretim Okulu’nda eğitimine devam ettiği sırada Eczacıbaşı Vitra Bayan Voleybol Takımının alt yapısında voleybola başlayan Dicle Nur Babat, kısa süre içerisinde milli takıma kadar yükseldi. Birçok başarıya imza atan, 1.92 santimetrelik boyu ve güçlü fiziği ile kısa sürede tüm takımların gözdesi haline gelen Çerkezköy’ün gururu Dicle Nur Babat, elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.  

 

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

 

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı karşılaşmaya Seda Aslanyürek, Aslı Kalaç, Centoni, Leys, Jack, Gamze Alikaya ilk altısı ile çıkarken, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ise Eda Erdem Dündar, Tomkom, Natalia, Dicle Nur Babat, Polen Uslupehlivan, Kim ilk altısı ile karşılaşmaya başladı. Kıran kırana geçen müsabakanın ardından Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı setleri 20-25, 18-25 ve 23-25’lik skorlarla kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

 

SEZONU İKİ KUPA İLE TAMAMLADILAR

 

40 maçın 35’ini kazanan ve sezonu 2 kupayla kapatan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımını yöneticilerin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da tebrik ederek, “Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisinde karşılaştığı Galatasaray’a 3-0 üstünlük sağlayarak  2016 - 2017 sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımını kutluyorum. 5. kez şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'de elde edilen başarıda emeği geçen oyuncuları, teknik heyeti, yöneticileri ve Sarı Lacivertli camiayı tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER

 

Elde edilen şampiyonluk ile bir kez daha Çerkezköylüleri gururlandıran Dicle Nur Babat yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu belirterek, “İnanılmaz çok mutluyum. Sezonu 2 kupayla tamamladık. Final serisinde Galatasaray'a karşı 3-0'lık üstünlük kurduk. Herkese çok teşekkürler” ifadelerine yer verdi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10